The Black Bachelor

Το καγκουρο-κωμικό franchise αποφασίζει τώρα να γίνει παρωδία τρόμου.

The Black Bachelor

Πώς πέρασαν δυο Χριστούγεννα και δεν μας έλειψε η ετήσια εθιμοτυπική επίσκεψη της αντροπαρέας του ελληνικού «The Hangover»; Όσο κι αν προσπάθησε ο Covid-19, όμως, οι Αντώνης, Τζίμης, Ρένος και Κώστας επιστρέφουν φέτος δριμύτεροι, προσκαλώντας μας σε ακόμα έναν γάμο. Ένας φίλος του τελευταίου, ψυχίατρος εξ Αμερικής, είναι έτοιμος να παντρευτεί και πρέπει να ταξιδέψει μέχρι τη Μάνη για να γνωρίσει τα μελλοντικά πεθερικά του. Ο Κώστας και οι κολλητοί του δράττονται της ευκαιρίας κι έτσι το χαρωπό παρεάκι ξεκινάει για καλοκαιρινό weekend στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στις ερημιές, όμως, θα οδηγήσει τα μέλη του στον απομονωμένο πύργο μιας πολύ παράξενης οικογένειας.

The Black Bachelor - εικόνα 1

Το καγκουρο-κωμικό franchise αποφασίζει τώρα να γίνει παρωδία τρόμου, μιας και οι οικοδεσπότες του γοτθικού (λέμε τώρα…) πύργου είναι μια ελληνική εκδοχή της… Οικογένειας Άνταμς. Τίποτα το τρομακτικό κι απολύτως τίποτα το αστείο τελικά, παρά μόνο η ίδια ξεκούρδιστα χαβαλεδιάρικη, προχειροφτιαγμένη κι αρπακολλατζίδικη φόρμουλα (με μπόνους θλιβερές σινεφίλ αναφορές), η οποία μετέτρεψε σε σουξέ τις τρεις προηγούμενες ταινίες.

Ελλάδα. 2021. Διάρκεια: 95΄. Διανομή: VILLAGE FILMS.

Περισσότερες πληροφορίες

The Black Bachelor

  • Κωμωδία
  • 2021
  • Διάρκεια: 95 '
  • Γιάννης Παπαδάκος

Η αντροπαρέα των Τζίμη, Ρένου, Αντώνη και Κώστα ταξιδεύουν μέχρι τη Μάνη για να συντροφεύσουν ένα φίλο τους που πηγαίνει να γνωρίσει τα μελλοντικά πεθερικά του. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στις ερημιές, όμως, θα τους οδηγήσει στον απομονωμένο πύργο μιας πολύ παράξενης οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.