Red Notice

2

Τρεις σούπερ σταρ συνδυάζουν δράση, χαριτωμενιές και σεξαπίλ σε μια κοσμοπολίτικη κωμική περιπέτεια που παρωδεί θεαματικά, αλλά και αφόρητα προβλέψιμα, τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, του «Ροζ Πάνθηρα», του Ιντιάνα Τζόουνς, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

Red Notice

Από τις ταινίες-κόνσεπτ που βασίζονται σε μια ιδέα παραγωγής και εξαρτούν την τύχη τους από το γκελ που αυτή θα κάνει στο κοινό, το «Red Notice» βάζει στο σέικερ όλα τα κλισέ μιας κοσμοπολίτικης heist movie με πρωτοκλασάτο πρωταγωνιστικό τρίο. Ο ένας βάζει στο τραπέζι τη δράση, ο άλλος τις χαριτωμενιές και η τρίτη το σεξαπίλ: ένας πράκτορας του FBI προσπαθεί να συλλάβει τον μεγαλύτερο κλέφτη έργων τέχνης, ο οποίος έχει βάλει στόχο ένα από τα πολύτιμα «αβγά της Κλεοπάτρας». Και τους δυο τους, όμως, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Red Notice - εικόνα 1

Σκηνοθέτης εμπορικών κωμωδιών («Οικογένεια Μίλερ») και περιπετειών («Ουρανοξύστης»), ο Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ στήνει μια σειρά από action set pieces σε Λονδίνο, Βαλένθια, αργεντίνικη ζούγκλα και ρώσικες βουνοκορφές, βάζοντας τους λαμπερούς πρωταγωνιστές του να ανταλλάσσουν cool ατάκες, ευφυείς παγίδες, μπουνιές, κλωτσιές και πυροβολισμούς. Κανείς όμως δεν παίρνει τίποτα τοις μετρητοίς σε μια ταινία που παρωδεί θεαματικά, αλλά και αφόρητα προβλέψιμα, τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, του «Ροζ Πάνθηρα», του Ιντιάνα Τζόουνς, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

ΗΠΑ. 2021. Διάρκεια: 115΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Red Notice

2
  • Περιπέτεια
  • 2021
  • Διάρκεια: 115 '
  • Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ

Ένας ειδικός πράκτορας του FBI προσπαθεί να συλλάβει τον μεγαλύτερο κλέφτη έργων τέχνης, ο οποίος έχει βάλει στόχο ένα από τα πολύτιμα τρία «αβγά της Κλεοπάτρας». Και τους δυο τους, όμως, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (18-24/4)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.