Πώς να Γίνεις Λατίνος Εραστής

1

Λίγα αστεία και πολλά κλισέ σπρώχνουν τον Μεξικανό τηλεοπτικό αστέρα Εουτζένιο Ντερμπέζ προς τη χολιγουντιανή καταξίωση.

Πώς να Γίνεις Λατίνος Εραστής

Λίγα αστεία και πολλά κλισέ σπρώχνουν τον Μεξικανό τηλεοπτικό αστέρα Εουτζένιο Ντερμπέζ προς τη χολιγουντιανή καταξίωση.

Πώς να Γίνεις Λατίνος Εραστής - εικόνα 1

Μεξικανός σόουμαν και τηλεοπτικός σούπερ σταρ, ο Εουτζένιο Ντερμπέζ γνώρισε την πρώτη επιτυχία του στο αμερικανικό box office με την ισπανόφωνη κωμωδία «No se Aceptan Devoluciones» («Instructions not Included») του 2013. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, δοκιμάζει τώρα την τύχη του με μια αγγλόφωνη­ παραγωγή, κομμένη και ραμμένη­ φυσικά στα λάτιν μέτρα του. Έτσι μεταμορφώνεται στον πρώην επιτυχημένο ζιγκολό Μάξιμο, ο οποίος εδώ και 25 χρόνια απολαμβάνει μια πολυτελέστατη ζωή όντας παντρεμένος με μια πλούσια ηλικιωμένη.

Η τελευταία όμως ερωτεύεται έναν νεαρό και τον πετάει απένταρο στο δρόμο, οπότε εκείνος αναγκάζεται να καταφύγει στη χήρα αδερφή του. Μαθημένος στην καλοπέραση, αρνείται να δουλέψει κι επιστρατεύει ξανά το σκουριασμένο σεξαπίλ του, με τον Ντερμπέζ να σατιρίζει διαρκώς, αλλά σπανίως επιτυχημένα το κλισέ του ακαταμάχητου –και κιτσάτου– εξωτικού εραστή. Το ανέμπνευστο στόρι, το οποίο τον θέλει να συμμαχεί με τον μικρό του ανιψιό για να ρίξουν μαζί όμορφη εγγονή και πλούσια γιαγιά (η 77χρονη Ράκελ Γουέλτς), δεν βοηθάει, το πρότυπο­ της δουλευταρούς, καλόκαρδης αδερφής είναι βαρετά κοινότοπο και το πανηγυρικό χάπι εντ καταφθάνει με... λυτρωτικά αποτελέσματα.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 115΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς να Γίνεις Λατίνος Εραστής

How to Be a Latin Lover
1
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 115 '
  • Κεν Μαρίνο

Ο Μάξιμο είναι ένας Μεξικάνος ζιγκολό, που εδώ και 25 χρόνια απολαμβάνει μια πολυτελέστατη ζωή όντας παντρεμένος με μια πλούσια ηλικιωμένη. Η τελευταία όμως ερωτεύεται έναν νεαρό και πετάει τον απένταρο πλέον Μάξιμο στο δρόμο, αναγκάζοντάς τον να επιστρατεύσει ξανά το λάτιν σεξαπίλ του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.

Τα οσκαρικά κοστούμια του "Poor Things" στο Μουσείο Μπενάκη

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της Χόλι Γουάντινγκτον έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.