Αρχηγός Από Κούνια

Μια έξυπνη σεναριακή ιδέα κι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας κάνουν διασκεδαστική μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια.

Αρχηγός Από Κούνια

Μια έξυπνη σεναριακή ιδέα κι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας κάνουν διασκεδαστική μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια.

Αρχηγός Από Κούνια - εικόνα 1

Η DreamWorks Animation («Μαδαγασκάρη», «Σρεκ», «Kung Fu Panda») μπορεί να μη διαθέτει τη δημιουργική φαντασία της Pixar, ξέρει όμως να παράγει θεαματικά και διασκεδαστικότατα καρτούν, με τον «Αρχηγό Από Κούνια» να βάζει γερή υποψηφιότητα για το καινούργιο της animated franchise. Τα εύσημα της επιτυχίας πηγαίνουν πρώτα στην έξυπνη σεναριακή ιδέα (από βιβλίο της Μάρλα Φραζί) και κατόπιν στον πρωτότυπο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, που κάνουν χαριτωμένη και –κατά στιγμές– αστεία μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια: ο επτάχρονος Τιμ ζει μια υπέροχη οικογενειακή­ ζωή, μέχρι που αποκτά ένα νέο αδερφάκι, το οποίο φτάνει στο σπίτι με ταξί, ντυμένο με κοστούμι και κρατώντας χαρτοφύλακα!

Αρχίζει να αποσπά όλη την προσοχή των γονιών του, αλλά τα πάντα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Τιμ διαπιστώνει πως στην πραγματικότητα έχει να κάνει με πράκτορα σε μυστική αποστολή. Από τη μια έχουμε λοιπόν ένα baby buddy movie, όπου δύο αταίριαστοι χαρακτήρες αναγκάζονται να συνεργαστούν, και από την άλλη μια κατασκοπική περιπέτεια... τσέπης. Ο Τομ ΜακΓκραθ της τριλογίας της «Μαδαγασκάρης» είναι εδώ για να τις συνδυάσει με mainstream σιγουριά. Προβάλλεται σε 2D και 3D, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Αρχηγός Από Κούνια

The Boss Baby
3
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 97 '
  • Τομ ΜακΓκραθ

Ο επτάχρονος Τιμ ζει μια υπέροχη οικογενειακή ζωή, μέχρι που αποκτά ένα καινούργιο αδερφάκι, το οποίο φτάνει στο σπίτι με ταξί, ντυμένο με κοστούμι και κρατώντας χαρτοφύλακα. Και όλα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν διαπιστώνει πως στην πραγματικότητα πρόκειται για πράκτορα σε μυστική αποστολή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Αnimation Storytelling Workshop" ή αλλιώς, τα πάντα για να φτιάξεις το τέλειο animation

Ένα εντατικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που προσφέρει όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για την εξέλιξη των επαγγελματιών του animation.

26/09/2022

Τα βραβεία του 15ου Animasyros 2022

Δείτε όλους τους νικητές του διεθνούς φεστιβάλ animation της Σύρου.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 29/9

Μια επική περιπέτεια και τέσσερις ακόμα τίτλοι προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ο Ομάρ Ελ Ζοχάιρι κάνει την πατριαρχία "Φτερά και Πούπουλα"

Συνομιλούμε με το σκηνοθέτη του πρωτότυπου αιγυπτιακού δράματος όπου ο Μαγικός ρεαλισμός συναντά κοινωνική καταγγελία.

Ο Χρήστος Μασσαλάς, η Έλσα Λεκάκου και το θεαματικό "Broadway"

Το "α" συνάντησε το σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστρια της εντυπωσιακής ελληνικής ταινίας, στην οποία η συνοχή ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας χορευτών – πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλελειμμένο αθηναϊκό θέατρο αρχίζει να καταρρέει εξαιτίας της άφιξης ενός νέου προσώπου.

Broadway

Αλμοδοβαρικό δράμα με αφηγηματική ευρηματικότητα και φρεσκάδα. Αν και χωρίς ολοκληρωμένες σεναριακές ιδέες, εντυπωσιάζει ως πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Φτερά και Πούπουλα

Μεγάλο Βραβείο της "Εβδομάδας Κριτικής" των Καννών για μια αθόρυβη σουρεαλιστική σάτιρα που ανατέμνει βιτριολικά την αιγυπτιακή πραγματικότητα.