Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό

2,5

Συμπαθητική επιστροφή στο σύμπαν των μπλε ηρώων, με μηνύματα περί αποδοχής της διαφορετικότητας και κλασικά κινούμενα σχέδια αντί για live action υπερβολές.

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό

Συμπαθητική επιστροφή στο σύμπαν των μπλε ηρώων, με μηνύματα περί αποδοχής της διαφορετικότητας και κλασικά κινούμενα σχέδια αντί για live action υπερβολές.

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό - εικόνα 1

Η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τα Στρουμφάκια καλείται να μην επαναλάβει την εισπρακτική αποτυχία του πρώτου σίκουελ («Στρουμφάκια 2», 2013), οπότε αφήνει στην άκρη τα live action ρίσκα κι επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια. Υιοθετώντας την τάση για δυναμικές γυναικείες ηρωίδες στο επίκεντρο, στη νέα ιστορία η γλυκιά Στρουμφίτα αναλαμβάνει να εντοπίσει το χωριό ενός παράξενου Στρουμφ το οποίο ανακάλυψε τυχαία στο δάσος. Κάπου μεταξύ της χαλαρής ατμόσφαιρας και της σαφούς χειραφέτησης της ξανθιάς πρωταγωνίστριας, η περιπέτεια της στρουμφοπαρέας ταξιδεύει με προορισμό την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ήττα του Δρακουμέλ, ο οποίος καιροφυλακτεί διαρκώς για να παγιδεύσει τους μικρούς μπλε ήρωες, καταδικάζοντας έτσι το κακό να τη… στρουμφίσει για άλλη μία φορά.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 89΄. Διανομή: FEELGOOD ENTERTAINMENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό

Smurfs: The Lost Village
2,5
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 89 '
  • Χαλ Άσμπουρι

Η ανακάλυψη ενός διαφορετικού Στρουμφ οδηγεί τη Στρουμφίτα με την παρέα της στην αναζήτηση του χαμένου του χωριού πριν από τις αρπακτικές διαθέσεις Δρακουμέλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αναζητούνται θεατές: Πώς θα γεμίσουν ξανά τα σινεμά; Η Carousel Films απαντά

Ο υπεύθυνος της εταιρίας Βασίλης Κωνσταντόπουλος, απαντά στις ερωτήσεις του "α" στο πλαίσιο του ρεπορτάζ όπου αναζητούνται χειροπιαστές λύσεις για το μέλλον του κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς & ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
30/01/2023

Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 2/2

Επιστροφή στο γαλατικό χωριό, ένα ανατρεπτικό θρίλερ από τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και ένα υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Αναζητούνται θεατές: Πώς θα γεμίσουν ξανά τα σινεμά; Η One from the Heart απαντά

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας Λευτέρης Αδαμίδης και Σοφία Αγγελίδου, απαντούν στις ερωτήσεις του "α" στο πλαίσιο του ρεπορτάζ όπου αναζητούνται χειροπιαστές λύσεις για το μέλλον του κινηματογράφου.

Ψηφίστε την καλύτερη ταινία του 2022 και κερδίστε 131 σινεφίλ δώρα!

Αναδείξτε τα κορυφαία φιλμ της χρονιάς και διεκδικήστε συλλεκτικά κινηματογραφικά δώρα.

Ένα must αφιέρωμα στον αιρετικό σκηνοθέτη Καβν ντε λα Κρουζ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται όλες οι ταινίες του δημιουργού από τις Φιλιππίνες ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα.

4 σπουδαίες ταινίες για το Ολοκαύτωμα που δεν έχετε δει

Τιμούμε την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος βλέποντας ξανά φιλμ που απεικόνισαν με ανατριχιαστική ευστοχία το οδυνηρό γεγονός.

Ο σκηνοθέτης Χλίνουρ Πάλμασον στην επική "Χώρα του Θεού"

Συζητάμε με τον βραβευμένο Σκανδιναβό σκηνοθέτη ενός εκ των πιο εντυπωσιακών arthouse φιλμ των τελευταίων ετών, το οποίο αναπαριστά τη μαγευτική και απάτητη Ισλανδία του 19ου αιώνα.