Αποκλειστικά στο «α» το cast της «Ευτυχίας» μιλά για τα γυρίσματα της ταινίας

Εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε δηλώσεις των πρωταγωνιστών της πολυαναμενόμενης ταινίας για τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Αποκλειστικά στο «α» το cast της «Ευτυχίας» μιλά για τα γυρίσματα της ταινίας

Η πολυαναμενόμενη «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή («Ακίνητο Ποτάμι»), η πρώτη σε παραγωγή της εταιρίας Tanweer, έρχεται στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ταραχώδη ζωή της σπουδαίας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη. Στο «α» εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών από τα γυρίσματα της ταινίας.

Την Παπαγιαννοπούλου ενσαρκώνουν σε διαφορετικές ηλικίες οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη, με τον επιστήθιο φίλο της Λουκα να υποδύεται ο Θάνος Τοκάκης, ενώ ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κρατά το ρόλο του δεύτερου συζύγου της στιχουργού. Οι Ευαγγελία Συριοπούλου και Λίλα Μπακλέση υποδύονται τις κόρες της Μαίρη και Καίτη, αντίστοιχα. Ακόμα, χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία έχει ο γνωστός τραγουδιστής Φοίβος Δεληβοριάς.

Αποκλειστικά στο «α» το cast της «Ευτυχίας» μιλά για τα γυρίσματα της ταινίας - εικόνα 1

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της «Ευτυχίας»:
«Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο».

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από τα γυρίσματα της ταινίας εδώ.

Δείτε τις δηλώσεις του cast της «Ευτυχίας»:

Δείτε το τρέιλερ της «Ευτυχίας»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.