Ο Ρέιφ Φάινς μακελεύει ζόμπι στο τρέιλερ του "28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών"

Το horror σίκουελ βρίσκει τον εμβληματικό ηθοποιό να τα βάζει με αιμοδιψή θηρία, ενώ επιφυλάσσει ακόμη μια πολυαναμενόμενη επιστροφή.

28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών trailer

Μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του ρίκουελ "28 Χρόνια Μετά", η νέα προσθήκη στο horror franchise των Ντάνι Μπόιλ και Άλεξ Γκάρλαντ απέκτησε το πρώτο τρέιλερ της.

Με τίτλο "28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών", η ταινία λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά το φινάλε του προηγούμενου φιλμ. Προσοχή, ακολουθούν spoilers. Θυμίζουμε πως το "28 Χρόνια Μετά" είχε μια ανατρεπτική κατακλείδα, στην οποία ο νεαρός ήρωας Σπάικ (Άλφι Γουίλιαμς) συναντά μια συμμορία περιπλανώμενων ακροβατών - δολοφόνων με αρχηγό τον Σερ Τζίμι Κρίσταλ (Τζακ Ο'Κόνελ). Νωρίτερα, το φιλμ μας είχε συστήσει στο χαρακτήρα του Δρ. Κέλσον (Ρέιφ Φάινς), έναν ημιπαράφρων άντρα που είχε καταφέρει να επιβιώσει της ζόμπι αποκάλυψης και πλέον ζούσε πρωτόγονα και απομονωμένα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του "Ναού", λοιπόν, τώρα ο Δρ. Κέλσον γνωρίζει ένα αινιγματικό πρόσωπο με το οποίο συνάπτουν σχέση που θα έχει δραματική επίδραση στην κατάσταση των πραγμάτων. Παράλληλα, η γνωριμία του Σπάικ με τον Σερ Τζίμι μετατρέπεται σε έναν εφιάλτη από τον οποίο είναι αδύνατο να δραπετεύσει. Μάλιστα, επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: "Στον κόσμο του 'Ναού των Οστών' οι μολυσμένοι δεν είναι πια η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωση, καθώς η απανθρωπιά των επιζώντων αποδεικνύεται πιο παράξενη και πιο τρομακτική".

Αξιοσημείωτο δε το γεγονός πως στο σίκουελ πρόκειται να κάνει σύντομη εμφάνιση ο Κίλιαν Μέρφι, επαναλαμβάνοντας το ρόλο του Τζιμ όπως τον γνωρίσαμε στο "28 Μέρες Μετά". Μάλιστα, σε συνέντευξή του ο Μπόιλ αποκάλυψε πως ο οσκαρικός ηθοποιός θα έχει ακόμα πιο κεντρικό ρόλο στη μελλοντική τρίτη ταινία.

Το "28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών" κυκλοφορεί 15 Ιανουαρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών":

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αυτές είναι οι υποψήφιες για Χρυσές Σφαίρες ταινίες που μπορούμε να δούμε στη Nova

Τα κινηματογραφικά φαβορί της 83ης τελετής θα δούμε στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
15/12/2025

10 περιπτώσεις στις οποίες ο Άγιος Βασίλης ήταν πραγματικά "λέρα"

Συγκεντρώσαμε σε μία λίστα μερικές από τις φορές που ο καλοσυνάτος άντρας μας έχει απογοητεύσει στη μεγάλη οθόνη.

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 18/12

Άλλο ένα ταξίδι στην Πανδώρα του Τζέιμς Κάμερον, η Σίτνεϊ Σουίνι και η Αμάντα Σέιφριντ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

To PLEASURE & DISOBEDIENCE επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο CYPHER

Art films, exploitation films, ντοκιμαντέρ, εργαστήρια πειραματικού βίντεο και άλλα καινοτόμα φορμά έρχονται σε πρώτο πλάνο στη φετινή διοργάνωση.

Ταινίες με σασπένς που βλέπουμε στους κινηματογράφους (11-17/12)

Απαγωγές, απρόβλεπτες καταστάσεις και τραγικές εξελίξεις θα βρείτε στις προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα.

Νεφέλη Γκαμπάντ, ποια είναι τα highlights του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου;

Η επιμελήτρια και προγραμματίστρια του φεστιβάλ μας προτείνει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε λίγο πριν το φινάλε.

Οι μεταφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 38ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Τρία διαφορετικά masterclasses από τον κριτικό κινηματογράφου Δημήτρη Καλιοδήμο και τον σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας Μενέλαο Κυρλίδη και ξεχωριστές προβολές στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.