Updated | Όσα βλέπουμε στο Cinobo Πατησίων προτού κλείσει (για καλοκαίρι)

Φινάλε σεζόν για το ανανεωμένο σινεμά που επιφυλάσσει έναν πληθωρικό Απρίλιο για τους σινεφίλ.

Cinobo_Πατησίων_προβολή

Update: Ακυρώθηκε η προβολή των "Σαγονιών το Καρχαρία".

Αφού ρετουσαρίστηκε πλήρως και εισήγαγε επιτυχημένα τη λογική του επιμελημένου προγράμματος προβολών, με επιλογές που ισορροπούν τις νέες κυκλοφορίες με το σινεμά ρεπερτορίου, ο κινηματογράφος Cinobo Πατησίων ανακοινώνει το πρόγραμμα του μήνα προτού κλείσει για τη σεζόν.

Το σινεφιλικό μενού περιλαμβάνει, μετά από λαϊκή απαίτηση, την επανάληψη ορισμένων από τις sold out προβολές των τελευταίων μηνών, οι οποίες περιλαμβάνουν τίτλους του Studio Ghibli, του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Επιπλέον, οι μεταμεσονύκτιες προβολές του "Midinight Express" αποχαιρετούν το χειμώνα με το "Μπάφι: Η Βαμπιροφόνισσα" και μια έκπληξη που αποκαλύπτεται στις 13/4.

Σάουντρακ για Ένα Πραξικόπημα
"Σάουντρακ για Ένα Πραξικόπημα"

Ακολούθως, συνεχίζονται οι ταινίες "Σάουντρακ για Ένα Πραξικόπημα" (Γιόχαν Γκριμονπρέζ, 2024), "Πανελλήνιον" (Κώστας Αντάραχας & Σπύρος Μαντζαβίνος), και "Λατρεία - Οι Καλτ Ελληνικές Ταινίες (Μου)" (Μελέτης Μοίρας).

Τέλος, το Cinobo Πατησίων φιλοξενεί τέσσερα must, αριστουργηματικά φιλμ. Κατά σειρά προβολής, τη σπαρταριστή παρωδία "This is Spinal Tap" (Ρομπ Ράινερ, 3/4), το αξεπέραστο "Ραν" (Ακίρα Κουροσάβα, 14/4) και το ξεκαρδιστικό "Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης" (Τέρι Τζόουνς, 15/4) των Monty Python.

Το πρόγραμμα Απριλίου του Cinobo Πατησίων:

Cinobo Πατησίων πρόγραμμα Απριλίου

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Cinobo Πατησίων

Πατησίων 77-79 & Λεωφ. Αλεξάνδρας (στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου Beyond Borders κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αναστολή της λειτουργίας του

Η διοργάνωση κάνει στην επιστολή της λόγω για απουσία χορηγών, θεσμικών και ιδιωτικών υποστηρικτών, τονίζοντας ότι το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2026

Ένα διήμερο προβολών για τις προεκλογικές εκστρατείες έρχεται στην Ταινιοθήκη

Τέσσερα ντοκιμαντέρ (μεταξύ των οποίων το φετινό Όσκαρ) γύρω από την μετεξέλιξη των προεκλογικών εκστρατειών έρχονται για δύο μέρες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στις αίθουσες

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 16 Απριλίου.

Η Μούμια στη μεγάλη οθόνη: Το franchise που δεν μένει ποτέ ίδιο

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "Η Μούμια από τον Λι Κρόνιν", ανατρέχουμε σε όλες τις κινηματογραφικές μούμιες που διαρκώς αλλάζουν όνομα, μορφή και σκοπό.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (16-22/04)

Όλες οι κορυφαίες ταινίες που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.

Στο Άστορ προβολές και συζητήσεις για την "κατοίκηση μιας πόλης"

Ο Κινηματογράφος Άστορ μετατρέπεται σε πεδίο δημόσιου στοχασμού γύρω από την αστική κατοίκηση στην Αθήνα μέσα από τέσσερις βραδιές προβολών τον Απρίλιο.

Δέκα χρόνια Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου: Οι πρώτοι τίτλοι και οι φετινοί καλεσμένοι

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες ταινίες του 10ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους που θα πλαισιώσουν τις προβολές.