Οι 10 χειρότερες ταινίες του 2024 από το Variety

Δείτε ποια φιλμ δεν λυπήθηκαν οι κριτικοί του κορυφαίου αμερικανικού περιοδικού.

Dogman 2023 «Dogman»

Στο φινάλε κάθε χρονιάς ανυπομονούμε πάντα για την ανασκόπηση των καλύτερων του έτους, ωστόσο, τι γίνεται με αυτά που δυσαρέστησαν όσο τίποτα άλλο;

Οι Όουεν Γκλάιμπερμαν και Πίτερ Ντεμπρίζ, οι δύο κριτικοί του κορυφαίου αμερικανικού περιοδικού Variety, ατρόμητα διάλεξαν και... "μακέλεψαν" από πέντε ταινίες ο καθένας, ανακηρύσσοντάς τες ως χειρότερες του 2024. Ανάμεσά τους βρίσκονται δύο τίτλοι που είδαμε και στις ελληνικές αίθουσες. Από τη μία, το δυστοπικό μιούζικαλ "The End" του Τζόσουα Οπενχάιμερ το οποίο, οκ, είναι άνισο, αλλά δεν θα λέγαμε ότι άξιζε τη θέση του στη λίστα. Από την άλλη, υπάρχει το "Dogman" του Λικ Μπεσόν που ναι, εδώ θα συμφωνήσουμε με τους συναδέλφους. Δείτε παρακάτω τις πλήρεις λίστες.

The End
"The End"

Οι χειρότερες ταινίες του 2024 από το Variety:

Οι επιλογές του Όουεν Γκλάιμπερμαν
1. Poolman (Κρις Πάιν)
2. Rumours (Έβαν και Γκάλεν Τζόνσον, Γκάι Μάντιν)
3. Reagan (Σον ΜακΝαμάρα)
4. The End (Τζόσουα Οπενχάιμερ)
5. Lisa Frankenstein (Ζέλντα Γουίλιαμς)

Οι επιλογές του Πίτερ Ντεμπρίζ
1. Dogman (Λικ Μπεσόν)
2. The Mouse Trap (Τζέιμι Μπέιλι)
3. Not Another Church Movie (Τζονι Μακ)
4. Harold and the Purple Crayon (Κάρλος Σαλντάνια)
5. Rebel Moon: Director's Cut (Ζακ Σνάιντερ)

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

The End

2
  • Σινεφίλ
  • 2024
  • Διάρκεια: 148 '
  • Τζόσουα Οπενχάιμερ

Χρόνια μετά από μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή, μια πλούσια οικογένεια έχει επιβιώσει σε ένα πολυτελές καταφύγιο βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης. Δεν έχει καμία επαφή με τον κατεστραμμένο έξω κόσμο, ως τη στιγμή που η άφιξη μιας άγνωστης επιζήσασας θα ανατρέψει την ανέμελη ρουτίνα της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Η τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι το highlight μιας εβδομάδας, η οποία περιλαμβάνει επίσης την επιστροφή του 'Predator', τρόμο, πυγμαχικό δράμα, animation και δυο ντοκιμαντέρ πάνω στην ισραηλοπαλαιστινιακή διαμάχη κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 05/11.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
03/11/2025

Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2025: Όλοι μιλούν για τον "Άμνετ"

Μια πρωτότυπη, υποβλητική και συγκινητικότατη προσέγγιση στον σαιξπηρικό πρίγκιπα της Δανιμαρκίας, η οποία μπορεί να φτάσει και σε διψήφιο αριθμό οσκαρικών υποψηφιοτήτων, ανέβασε κατακόρυφα τις εντάσεις της φετινης διοργάνωσης.

"Αποκατεστημένες και υπέροχες": Ταινίες που ξεχάστηκαν στο χρόνο ζωντανεύουν στην οθόνη

Το 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει με διαμαντάκια από το παγκόσμιο σινεμά και βωβά αριστουργήματα.

Οδηγός επιβίωσης για το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Αθήνας 2025 powered by ΔΕΗ

Το αγαπημένο σινε-event των ανήλικων σινεφίλ σηκώνει αυλαία για όγδοη φορά και από 10-16/11 μας ταξιδεύει σε ένα συναρπαστικό κόσμο θεαματικής φαντασίας, αλλά και κοινωνικού προβληματισμού. Αυτά είναι τα highlights του πλούσιου, πολυσυλλεκτικού προγράμματός του.

Το cult αριστούργημα "Το Κλάμα Βγήκε απ’ τον Παράδεισο" ξανά στην μεγάλη οθόνη

Η θρυλική ταινία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου επιστρέφει στον Δαναό για μια μοναδική προβολή, φέρνοντας μαζί της γέλιο, συγκίνηση και ένα καστ γεμάτο αγαπημένους ηθοποιούς.

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφος την Πέμπτη 05/11

Η τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι το highlight μιας εβδομάδας η οποία περιλαμβάνει επίσης την επιστροφή του "Predator", τρόμο, πυγμαχικό δράμα, animation και δυο ντοκιμαντέρ πάνω στην ισραηλοπαλαιστινιακή διαμάχη.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο

Ο νέος Λάνθιμος, οσκαρικά φαβορί και πολυαναμενόμενα arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.