
Στο φινάλε κάθε χρονιάς ανυπομονούμε πάντα για την ανασκόπηση των καλύτερων του έτους, ωστόσο, τι γίνεται με αυτά που δυσαρέστησαν όσο τίποτα άλλο;
Οι Όουεν Γκλάιμπερμαν και Πίτερ Ντεμπρίζ, οι δύο κριτικοί του κορυφαίου αμερικανικού περιοδικού Variety, ατρόμητα διάλεξαν και... "μακέλεψαν" από πέντε ταινίες ο καθένας, ανακηρύσσοντάς τες ως χειρότερες του 2024. Ανάμεσά τους βρίσκονται δύο τίτλοι που είδαμε και στις ελληνικές αίθουσες. Από τη μία, το δυστοπικό μιούζικαλ "The End" του Τζόσουα Οπενχάιμερ το οποίο, οκ, είναι άνισο, αλλά δεν θα λέγαμε ότι άξιζε τη θέση του στη λίστα. Από την άλλη, υπάρχει το "Dogman" του Λικ Μπεσόν που ναι, εδώ θα συμφωνήσουμε με τους συναδέλφους. Δείτε παρακάτω τις πλήρεις λίστες.

Οι χειρότερες ταινίες του 2024 από το Variety:
Οι επιλογές του Όουεν Γκλάιμπερμαν
1. Poolman (Κρις Πάιν)
2. Rumours (Έβαν και Γκάλεν Τζόνσον, Γκάι Μάντιν)
3. Reagan (Σον ΜακΝαμάρα)
4. The End (Τζόσουα Οπενχάιμερ)
5. Lisa Frankenstein (Ζέλντα Γουίλιαμς)
Οι επιλογές του Πίτερ Ντεμπρίζ
1. Dogman (Λικ Μπεσόν)
2. The Mouse Trap (Τζέιμι Μπέιλι)
3. Not Another Church Movie (Τζονι Μακ)
4. Harold and the Purple Crayon (Κάρλος Σαλντάνια)
5. Rebel Moon: Director's Cut (Ζακ Σνάιντερ)
Περισσότερες πληροφορίες
The End
Χρόνια μετά από μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή, μια πλούσια οικογένεια έχει επιβιώσει σε ένα πολυτελές καταφύγιο βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης. Δεν έχει καμία επαφή με τον κατεστραμμένο έξω κόσμο, ως τη στιγμή που η άφιξη μιας άγνωστης επιζήσασας θα ανατρέψει την ανέμελη ρουτίνα της.