Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Θα κυκλοφορήσει η βιογραφική ταινία βασισμένη στο βιβλίο της "Η γυναίκα μέσα μου"

Μέσα από την ανάρτηση της στο X (Twitter) η ποπ σταρ έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για την κινηματογραφική της βιογραφία.

britney spears

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιβεβαίωσε μέσα από την πρόσφατη ανάρτηση της στο X (Twitter) (1/8/2024) τον ερχομό της βιογραφικής ταινίας η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο της "Η γυναίκα μέσα μου". Πιο συγκεκριμένα, προέτοιμασε το κοινό της δηλώνοντας "Ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου ότι εργάζομαι σε ένα μυστικό πρότζεκτ με τον #MarcPlatt. Έκανε πάντα τις αγαπημένες μου ταινίες… μείνετε συντονισμένοι." Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό και από την συγκεκριμένη ανάρτηση, την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μαρκ Πλατ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Τζον.Μ.Τζου. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της "Η γυναίκα μέσα μου" και σαν κεντρικό θεματικό άξονα έχει την αναφορά στη συντηριτική επίβλεψη της από τον πατέρα της ο οποίος κατείχε την κηδεμονία της. Πιο αναλυτικά, αφορά την πορεία της σουπερ σταρ περιγράφοντας αναλυτικά τη ζωή της αλλά και παρουσιάζοντας την οπτική γωνία της Britney σε θέματα που αποτελεί κεντρικό πρόσωπο αλλά ποτέ άλλωτε δεν είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο χωρισμός της με τον Τζάστιν Τιμμπερλέικ αλλά και επόμενες σχέσεις της, η οικογένεια της και διάφορες φήμες γυρω από το όνομα της. Τα βιώματα της με τους paparazzi στην Αμερική αλλά και το αντίκτυπο που είχε η φήμη και η βιομηχανία του θεάματος στην ψυχολογία της. 

britney spears

Ήδη διαβάζοντας το βιβλίο της μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με όλα αυτά αλλά και την εντυπωσιακή ιστορία του εγκλεισμού της λόγω της κηδεμονίας την οποία κατείχε ο πατέρα της. Και ενώ φαινόταν για 13 συναπτά έτη η ελπίδα και η αίσθηση ελευθερίας να είναι έννοιες οι οποίες έχουν χαθεί από το προσκήνιο για την Britney, εκείνη μέσα από τις συνεχόμενες μάχες της στο δικαστήριο του Λος Αντζελες κατέφερε όχι μόνο να αλλάξει τη ζωή της αλλά και να έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται τα βιώματα της μέσα από αυτο το βιβλίο. Πιο συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ δηλώνει "Έχυσα την καρδιά και την ψυχή μου στα απομνημονεύματά μου και είμαι ευγνώμων στους θαυμαστές και τους αναγνώστες μου σε όλο τον κόσμο για την αμέριστη υποστήριξή τους." 

Το "Η γυναίκα μέσα μου" από το οποίο η Μπρίτνεϊ είχε κέρδος ύψους 15 εκατομμυρίων, ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Δεν είχαν περάσει πάνω από 3 μήνες αφότου είχε καταφέρει με δικαστική απόφαση να τερματίσει τη συντηριτική επίβλεψη της μετά από 13 συνεχόμενα χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Ετυμηγορία

Οι "12 Ένορκοι" και ένας διαβόητος φόνος συναντιούνται σε ένα σφιχτοδεμένο, μα ρεαλιστικά ανυπόστατο και "προκατειλημμένο" δικαστικό θρίλερ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
04/06/2026

Μικρές Ανάσες

Πέντε υποψηφιότητες στα βραβεία Ίρις για ένα στρωτό, ευθύβολο όσο και κοινότοπο κοινωνικό δράμα, το οποίο "φωτοτυπεί" την αθηναϊκή καθημερινότητα και τα αδιέξοδά της.

Η Ζόι και τα Ζωάκια της

Η καπιταλιστική πλεονεξία τα βάζει με οικολογικά μηνύματα σε ένα διασκεδαστικό ισπανικό animation με αξιαγάπητους χαρακτήρες.

Masters of the Universe

Αδέξιο λανσάρισμα ενός sword and sorcery franchise, μέσα από μια κιτς, ξεπερασμένης αισθητικής και κακόγουστου χιούμορ περιπέτεια φαντασίας.

Ένα Τρελό Τρελό Θηριοτροφείο

Εμβληματική κωμωδία των 70s, το αναρχικό, μετα-χίπικο πνεύμα της οποίας επιτίθεται με βιτριολικό σαρκασμό στο πουριτανικό, μιλιταριστικό και ηθικοπλαστικό αμερικανικό όνειρο.

Thesis

Πρωτότυπο για την εποχή του, αλλά ελαφρά ξεπερασμένο πλέον ψυχολογικό θρίλερ βραβευμένο με εφτά Γκόγια, από τα πρώτα δείγματα του ανανεωτικού ρεύματος του "ισπανικού τρόμου".

Όλα τα Scary Movie, στη σωστή σειρά

Μετά από 5 ταινίες και 13 χρόνια απουσίας, το νέο Scary Movie καταφθάνει στις αίθουσες. Ποια ήταν η καλύτερη ταινία μέχρι τώρα στο franchise;