"Η Γυναίκα Μέσα μου": H αυτοβιογραφία της Britney Spears κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στην ιστοσελίδα της AΘens Bookstore Publications.

BritneySpears

Η αυτοβιογραφία της Britney Spears "Η Γυναίκα Μέσα μου",  κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου από την AΘens Bookstore Publications αποκλειστικά σε σκληρόδετη πολυτελή έκδοση με κουβερτούρα. Την μετάφραση του βιβλίου έχουν κάνει η Χρύσσα Φραγκιαδάκη και ο Τάκης Δρεπανιώτης και την επιμέλεια η Όλια Αποστολοπούλου. Πρόκειται για μια γενναία και εντυπωσιακά συγκινητική αφήγηση για την ελευθερία, τη διασημότητα, τη μητρότητα, την επιβίωση, την εμπιστοσύνη και την ελπίδα. 

Γραμμένη με αξιοπρόσεκτη ειλικρίνεια και χιούμορ, η ρηξικέλευθη αυτοβιογραφία της Σπίαρς φωτίζει την ακατάβλητη δύναμη της μουσικής και του έρωτα — και πόσο σημαντικό είναι να μπορεί μια γυναίκα να πει επιτέλους την ιστορία της, με τους δικούς της όρους. Το βιβλίο έγινε best seller πριν ακόμη κυκλοφορήσει, ενώ από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο #1 των ευπώλητων βιβλίων στις ΗΠΑ (NYT), αλλά και στο  #1 των ευπώλητων σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία (Spiegel), Βραζιλία, Γαλλία, Δανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Μεξικό κα.

Britney Spears

"Όταν ήμουν μικρή, περπατούσα ώρες ολόκληρες μόνη μου στο σιωπηλό δάσος,  πίσω από το σπίτι μου στη Λουιζιάνα, τραγουδώντας… Στην επιστροφή μου, ακολουθούσα ένα δρομάκι που περνούσε από το σπίτι των γειτόνων μας, μέσα από μια φροντισμένη αυλή και δίπλα από μια πισίνα. Είχαν έναν βραχόκηπο γεμάτο με μικρά, λεία βότσαλα που παγίδευαν τη θερμότητα και έμεναν ζεστά, έτσι που το άγγιγμά τους μού άφηνε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση. Ξάπλωνα πάνω τους και κοίταζα τον ουρανό, νιώθοντας τη ζέστη από κάτω και από πάνω μου, και σκεφτόμουν: Μπορώ να πάρω τον δικό μου δρόμο στη ζωή. Μπορώ να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου". Britney Spears

Τον Ιούνιο του 2021, ολόκληρος ο κόσμος παρακολούθησε την Britney Spearsνα μιλάει δημόσια στο δικαστήριο. Ο αντίκτυπος της δημόσιας φωνής της —της αλήθειας της— ήταν αδιαμφισβήτητος και άλλαξε την πορεία της ζωής της και τη ζωή αναρίθμητων άλλων. "Η Γυναίκα Μέσα μου" αποκαλύπτει για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι της — και τη δύναμη που βρίσκεται βαθιά μέσα σε μια από μεγαλύτερες περφόρμερ στην ιστορία της ποπ μουσικής.

Η Britney Spears, είδωλο της ποπ, κάτοχος πολλών πλατινένιων δίσκων και βραβευμένη με Grammy, είναι από τις πιο επιτυχημένες και λατρεμένες περφόρμερ στην ιστορία της μουσικής, έχοντας πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 100 εκατομμύρια δίσκους. Το περιοδικό Time την κατέταξε το 2021 στον κατάλογό του με τους Πιο Επιδραστικούς Ανθρώπους. Το άλμπουμ Blackout της Spears εντάχθηκε το 2012 στη Βιβλιοθήκη και τα Αρχεία του Rock & Roll Hall of Fame. Ζει στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πολυσυλλεκτικά πλην ετερόκλητα συναυλιακά προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: σαγήνες και αμηχανία

Όμορφες αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβαναν δύο συναυλίες της ΚΟΑ, με πληθώρα ετερόκλητων μεταξύ τους έργων και σολίστ, στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής στις αρχές και τα τέλη Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
17/05/2024

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).

"Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη": Ένα πάρτι για το παρόν και το μέλλον του Arkopolis

Η 2023 Ελευσίς και η ομάδα Cultterra προσκαλούν την τοπική κοινότητα της Ελευσίνας και του Θριάσιου πεδίου να συνδιαμορφώσει τον δημόσιο χώρο αλλά και να χορέψει στους ρυθμούς της eurodance μουσικής που θα επιλέξει το dj δίδυμο Arvanite Pistols από την Ελευσίνα.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού από την musicArte

Δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για παιδιά και νέους που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.