Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica είναι οργισμένος σερίφης στο γουέστερν Thicket

Σε ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, αλλά δείχνει να του πηγαίνει, εμφανίζεται ο frontman του σπουδαίου thrash συγκροτήματος.

The Thicket trailer

Με πρόσφατη την κυκλοφορία του "Ορίζοντας: Ένα Αμερικανικό Έπος - Κεφάλαιο 1" (Κέβιν Κόστνερ), έρχεται τώρα ένα ακόμα αμερικανικό γουέστερν που φιλοδοξεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στο είδος, μόνο που έχει ένα ακόμα ξεχωριστό χαρακτηριστικό.

Το "Thicket", διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Τζο Ρ. Λάνσντεϊλ, τοποθετείται στην Άγρια Δύση και συγκεκριμένα στο Τέξας. Εκεί ένα αγόρι, αφότου βλέπει την αδερφή του να πέφτει θύμα απαγωγής από έναν αιμοδιψή εγκληματία, αποφασίζει να προσλάβει έναν κυνηγό επικηρυγμένων για να την εντοπίσει. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Έλιοτ Λέστερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Άρνολντ Σβατσενέγκερ ("Aftermath") και Τζέισον Στέιθαμ ("Blitz"), ενώ, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν οι Πίτερ Ντίνκλατζ ("Game of Thrones") και Τζούλιετ Λιούις ("Γεννημένοι Δολοφόνοι").

Ωστόσο, στη διανομή των ρόλων του "Thicket" την προσοχή κλέβει ένα ακόμα όνομα. Πρόκειται για αυτό του Τζέιμς Χέτφιλντ, θρυλικού frontman του συγκροτήματος Metallica, ο οποίος υποδύεται έναν οργισμένο σερίφη. Αυτή δεν είναι η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Χέτφιλντ, καθώς στο παραγωγής Netflix "Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος" (Τζο Μπέρλινγκερ, 2019) υποδύθηκε έναν αστυνομικό. Εδώ, όμως, φαίνεται να κρατά έναν πληρέστερο ρόλο και ας μη γελιόμαστε, δείχνει αρκετά πειστικός και άνετος σε αυτόν.

Το "Thicket" κυκλοφορεί 6 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα Tubi.

Δείτε το τρέιλερ του "Thicket":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο 'Αχινός' του Χάρις Ντίκινσον είναι ένα ντεμπούτο γεμάτο οργή και τρυφερότητα

Μετά τα "Triangle of Sadness" και "Babygirl", ο ηθοποιός περνάει πίσω από την κάμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
22/10/2025

Κινηματογράφος με εισιτήριο €2 στη φετινή Γιορτή του Σινεμά

Η πιο αγαπημένη κινηματογραφική συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, σε όλα τα σινεμά της χώρας, όπου όλες οι ταινίες και όλες οι προβολές θα έχουν ενιαίο εισιτήριο στο δίευρο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου "Θόδωρος Αγγελόπουλος" περιμένει τις ταινίες σας

Το φεστιβάλ επιστρέφει για πέμπτη χρονιά με διεθνείς συμμετοχές και ειδικά αφιερώματα στον κινηματογράφο.

Το Kino Athens 2025 τιμά τη Ντομίνγκα Σοτομαγιόρ

Η νέα ταινία της Χιλιανής σκηνοθέτιδας "Limpia" είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό στο Netflix.

Ελληνικό box office: Πόσοι θεατές σήκωσαν το "Νεκρό Τηλέφωνο 2";

Ο Ίθαν Χοκ επέστρεψε ως τρομακτικός "Αρπαχτής" και κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με τη συνεργασία Τζούλια Ρόμπερτς - Λούκα Γκουαντανίνο, η οποία απογοήτευσε.

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε στη σωστή σειρά

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς "Mr. Scorsese" επιλέγουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του Αμερικανικού σκηνοθέτη.