Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica είναι οργισμένος σερίφης στο γουέστερν Thicket

Σε ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, αλλά δείχνει να του πηγαίνει, εμφανίζεται ο frontman του σπουδαίου thrash συγκροτήματος.

The Thicket trailer

Με πρόσφατη την κυκλοφορία του "Ορίζοντας: Ένα Αμερικανικό Έπος - Κεφάλαιο 1" (Κέβιν Κόστνερ), έρχεται τώρα ένα ακόμα αμερικανικό γουέστερν που φιλοδοξεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στο είδος, μόνο που έχει ένα ακόμα ξεχωριστό χαρακτηριστικό.

Το "Thicket", διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Τζο Ρ. Λάνσντεϊλ, τοποθετείται στην Άγρια Δύση και συγκεκριμένα στο Τέξας. Εκεί ένα αγόρι, αφότου βλέπει την αδερφή του να πέφτει θύμα απαγωγής από έναν αιμοδιψή εγκληματία, αποφασίζει να προσλάβει έναν κυνηγό επικηρυγμένων για να την εντοπίσει. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Έλιοτ Λέστερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Άρνολντ Σβατσενέγκερ ("Aftermath") και Τζέισον Στέιθαμ ("Blitz"), ενώ, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν οι Πίτερ Ντίνκλατζ ("Game of Thrones") και Τζούλιετ Λιούις ("Γεννημένοι Δολοφόνοι").

Ωστόσο, στη διανομή των ρόλων του "Thicket" την προσοχή κλέβει ένα ακόμα όνομα. Πρόκειται για αυτό του Τζέιμς Χέτφιλντ, θρυλικού frontman του συγκροτήματος Metallica, ο οποίος υποδύεται έναν οργισμένο σερίφη. Αυτή δεν είναι η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Χέτφιλντ, καθώς στο παραγωγής Netflix "Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος" (Τζο Μπέρλινγκερ, 2019) υποδύθηκε έναν αστυνομικό. Εδώ, όμως, φαίνεται να κρατά έναν πληρέστερο ρόλο και ας μη γελιόμαστε, δείχνει αρκετά πειστικός και άνετος σε αυτόν.

Το "Thicket" κυκλοφορεί 6 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα Tubi.

Δείτε το τρέιλερ του "Thicket":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Όλα όσα θα δούμε στο Athens Short Film Festival

Το φεστιβάλ έρχεται με επτά διαφορετικές θεματικές και 45 μικρού μήκους απ' όλο τον κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
06/12/2025

Οι δραματικές ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα

Οι παραγωγές που παίζονται στις μεγάλες οθόνες της πόλης έως και την Τετάρτη 10/12.

Τι νέο βλέπουμε στα σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι καινούριες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4/12, οι κριτικές, τα τρέιλερ και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις γι' αυτές.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (4-10/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κάουτερ Μπεν Χανία: "Όσα συμβαίνουν στη Γάζα μάς κάνουν όλους Παλαιστίνιους"

Η βραβευμένη στη Βενετία σκηνοθέτρια της "Φωνής της Χιντ Ρατζάμπ" μιλάει για την κινηματογραφική διαχείριση ενός σοκαριστικού αληθινού ντοκουμέντου, το οποίο μετέτρεψε σε πολιτικό θρίλερ και σε μια ηχηρή αντιπολεμική κραυγή.

Μαρία Κομνηνού, ποια είναι τα must του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας;

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια μας παρουσιάζει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε τις πρώτες μέρες του φεστιβάλ.

Λώρη Λοϊζίδη, πώς είναι να φτιάχνεις ένα ελληνικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι;

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χρήστου Κανάκη, "Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων", το "α" συζήτησε με τον πρωταγωνιστή και σεναριογράφο Λώρη Λοϊζιδη.