Άνοιξαν τα θερινά σινεμά της Αθήνας! Δείτε την αναλυτική λίστα

Ξεκινά επισήμως η καλοκαιρινή περίοδος για τους υπαίθριους κινηματογράφους της πόλης που ανάβουν αυτήν την εβδομάδα τους προβολείς τους.

Cine Paris 16 ©Λεωνίδας Τούμπανος

Από αύριο (16/5) ξεκινά και επίσημα η καλοκαιρινή περίοδος για τους κινηματογράφους της πόλης, καθώς ανοίγουν τα θερινά σινεμά της Αθήνας. Σχεδόν 40 υπαίθριες αίθουσες ανάβουν τους προβολείς τους αυτήν την εβδομάδα, την ώρα που αναμένουμε ακόμα περισσότερους να προστεθούν στη λίστα το επόμενο διάστημα. Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι να εντοπίσετε στον κινηματογραφικό οδηγό του "α" το κοντινότερο σε εσάς θερινό, επιλέγοντας την καρτέλα "θερινοί", και να κλείσετε τα πρώτα καλοκαιρινά εισιτήρια της σεζόν!

Σημειώστε πως η σειρά κατάταξης είναι αλφαβητική και πως οι κινηματογράφοι που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία, έχουν στην ονομασία τους link που κλικάρωντάς το οδηγεί στον αντίστοιχο προγραμματισμό.

Τα θερινά σινεμά που ανοίγουν 16/5:

Αβάνα
Αελλώ Cinemax (αίθ. 6)
Αλεξάνδρα
Αλόμα
Άλσος
Αμίκο
Αμύντας
Άνοιξις
Αριάν
Ατενέ
Αττικόν Άλσος
Δάφνη
Δεξαμενή
Εκράν
Ελληνίς Cinemax
Ζέφυρος
Θησείον
Κάρμεν
Κοράλι Cinemax
Λιλά
Μίμης Φωτόπουλος
Όασις
Όνειρο Ρέντη
Ρία
Σινέ Γέρακας
Σινέ Κέκρωψ
Σινέ Παλήνη
Σίσσυ
Σπόρτινγκ (αίθ. 3)
Στέλλα
Τριανόν
Φιλίπ
Φλερύ
Cine Πολεμικό Μουσείο
Cine Φλοίσβος
Cine Paris
Options Cinemas @ Ίλιον (αίθ. 8)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ζωικό Βασίλειο

Βραβευμένη με πέντε Σεζάρ αλληγορία φαντασίας, η οποία ξεκινάει σαν μαύρη κωμωδία και εξελίσσεται σε δραματικό θρίλερ. Κερδίζει το στοίχημα του ρεαλισμού, δυσκολεύεται όμως να χειριστεί ευρηματικά την κορύφωσή της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
30/05/2024

Τα Ταρώ του Θανάτου

Εντελώς μπανάλ τρομο-συνταγή, η οποία με την πιο χαλαρή σεναριακή αφορμή βάζει μπροστά μια σειρά σαδιστικών φόνων τινέιτζερ.

Η Κόρη του Μπαμπά

Κωμωδία και δράμα διασταυρώνονται σε μια παιχνιδιάρικη, αλλά υπερβολικά γαλλική (εξυπνακίστικα φλύαρη) ιστορία πολλαπλών ενηλικιώσεων.

Γιάννης Σπανός: Πίσω απ' τη Μαρκίζα

Εξομολογήσεις και πληροφορίες συνθέτουν μια περισκοπική όσο και κινηματογραφικά λιτή προσέγγιση στο έργο ενός μελωδικού, απρόβλεπτου και σεμνότατου μουσικού δημιουργού.

Ελεγεία της Μόσχας

Βασισμένος σε προϋπάρχον κυρίως υλικό, ένας καταξιωμένος ταρκοφσκικός μαθητής προσπαθεί να περιγράψει την ιδιοσυγκρασία και το πνεύμα του δασκάλου του.

Ένα νέο κινηματογραφικό φεστιβάλ έρχεται στον Πειραιά

Με έμφαση στο ελληνικό ποιοτικό σινεμά η καινούρια διοργάνωση παρουσιάζει σειρά προβολών με ελεύθερη είσοδο.

Ο Δημήτρης Φύσσας έγραψε ένα βιβλίο για τους κινηματογράφους της Αθήνας

Σε δύο τόμους και χίλιες σελίδες ο ερευνητής συγκέντρωσε όλη η ιστορία των σκοτεινών αιθουσών της πόλης.