Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα «Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα»

Με μεγάλη έξοδο από το κλεινόν άστυ και σχεδόν όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες κλειστές την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, το προηγούμενο τετραήμερο μέτρησε μόλις 17.095 εισιτήρια, τα οποία έως και την Τετάρτη του Πάσχα έφτασαν τα 61.119. Εντυπωσιακότατη, αν και σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη, ήταν η πτώση του "Μην Ανοίγεις την Πόρτα", το οποίο θα ζοριστεί για να ξεπεράσει τους 150.000 θεατές. Ο "Γκάρφιλντ", ο οποίος έχει πολύ δρόμο ακόμα, συγκίνησε τους ανήλικους σινεφίλ και ο "Κασκαντέρ" θα δείξει την πραγματική δυναμική του αυτό το Σαββατοκύριακο, αν και θα έχει ανταγωνισμό από το "Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων". Τέλος, η "Αμπιγκέιλ" συνέχισε με 596 εισιτήρια (στα 12.417), το "Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου" με 410 (στα 15.052), το "Dune: Μέρος Δεύτερο" με 391 (στα 172.964) και οι "Υπέροχες Μέρες" με 271 (στα 50.941).
 

Ελληνικό box office 2-8/5:

1. Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα - 18.169 εισιτήρια (142 αίθουσες, 18.169 συνολικά)
2. Μην Ανοίγεις την Πόρτα - 13.252 εισιτήρια (94 αίθουσες, 127.244 συνολικά)
3. Ο Κασκαντέρ - 9.130 εισιτήρια (84 αίθουσες, 9.130 συνολικά)
4. Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά - 4.862 εισιτήρια (9 αίθουσες, 4.862 συνολικά)
5. Οι Αντίπαλοι - 4.413 εισιτήρια (45 αίθουσες, 16.407 συνολικά)
6. Kung Fu Panda 4 - 3.613 εισιτήρια (46 αίθουσες, 143.341 συνολικά)
7. Στον Ιστό του Τρόμου - 1.554 εισιτήρια (19 αίθουσες, 1.554 συνολικά)
8. Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος - 1.238 εισιτήρια (6 αίθουσες, 9.064 συνολικά)
9. Back to Black - 923 εισιτήρια (14 αίθουσες, 20.301 συνολικά)
10. Εμφύλιος Πόλεμος - 704 εισιτήρια (15 αίθουσες, 15.147 συνολικά)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η ελληνική "Αρκουδότρυπα" βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το ντεμπούτο των Χρυσιάννα Παπαδάκη και Στέργιου Ντινόπουλου απέσπασε το σημαντικό βραβείο Europa Cinemas Label χάρη στο οποίο η ταινία θα μπορέσει να διανεμηθεί σε σινεμά της Γηραιάς Ηπείρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
05/09/2025

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μια εβδομάδα γεμάτη σινεμά που μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και εάν δε βρεθείτε στη μακεδονική πόλη.

Είμαστε έτοιμοι για τα "Ανεμοδαρμένα Ύψη" της γενιάς του TikTok;

Το τρέιλερ της νέας ταινίας της οσκαρικής Έμεραλντ Φένελ ξεσήκωσε το ίντερνετ και τις σινεφίλ συζητήσεις.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (4-10/9)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

5 ταινίες που έντυσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι

Ο Ιταλός σχεδιαστής δεν άφησε το στίγμα του μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά και στη μεγάλη οθόνη.

Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πώς γυρίστηκε το χαοτικό "Megalopolis"

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις κατέγραψε τα παρασκήνια του περιβόητου magnum opus του Φράνσις Φορντ Κόπολα.