Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο «α» ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

Ο Κασκαντέρ

Φρέσκος από την εκκωφαντική επιτυχία της "Barbie", ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος για την επόμενη κινηματογραφική αποστολή του.

Όπως προδίδει ο τίτλος, στο "Κασκαντέρ" υποδύεται έναν επαγγελματία stunt man ο οποίος ανατινάζεται, τρακάρει, τον πυροβολούν και τον ρίχνουν από παράθυρα για να κερδίζει το μεροκάματό του. Πλέον όμως, έχοντας επιβιώσει από ένα επικίνδυνο ατύχημα που παραλίγο να του στερήσει την καριέρα, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ.

Ο Κασκαντέρ 2

Έπειτα, αξίζει να σημειωθεί πως στο "Κασκαντέρ" πρωταγωνιστεί επίσης η Έμιλι Μπλαντ ("Οπενχάιμερ"), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο ανανεωτής των action movies (και πρώην stunt man!) Ντέιβιντ Λιτς ("Atomic Blonde", "Deadpool 2"). Στο αποκλειστικό featurette που εξασφάλισε το "α", οι συντελεστές της ταινίας μιλούν για τα παρασκήνια της περιπέτειας που προσφέρει εκτός από δράση και γερές δόσεις χιούμορ.

Ο "Κασκαντέρ" κυκλοφορεί 6 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Δείτε το featurette του "Κασκαντέρ" εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".