Σκύλος & Γάτα: Μία Τρελή Καταδίωξη

0,5

Αποτυχημένο και ξενέρωτο ανέκδοτο διαρκείας, του οποίου η περιπετειώδης πλευρά είναι ακόμα πιο ανυπόφορη. Όποιος αντέξει, δέχεται τη χαριστική βολή από την ελληνική μεταγλώττιση.

Σκύλος & Γάτα: Μία Τρελή Καταδίωξη

Μια κωμική ιδέα που θα είχε περισσότερη τύχη αν υλοποιούνταν ως κινούμενο σχέδιο, θέλει την πρωταγωνίστρια, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρεμ Κερισί ("Paris à Tout Prix") να είναι ιδιοκτήτρια της Ντίβα, μιας γάτας ινφλουένσερ με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης (από το… Σκατούλης), από την άλλη, είναι ένα κουτάβι που καταπίνει ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας, το οποίο έχει κλέψει μόλις ο διαβόητος ληστής Τζακ. Τα δύο κατοικίδια θα συναντηθούν στο αεροδρόμιο, όπου και θα χάσουν τα αφεντικά τους, τα οποία θα κινήσουν γη και ουρανό για να τα βρουν, έχοντας στο κατόπι τους έναν διεφθαρμένο αστυνομικό.


Αποτυχημένο και ξενέρωτο ανέκδοτο διαρκείας, του οποίου η περιπετειώδης πλευρά είναι ακόμα πιο ανυπόφορη. Όποιος αντέξει, μιλώντας πάντα για το οριακά ενήλικο κοινό, δέχεται τη χαριστική βολή από την ελληνική μεταγλώττιση.

Γαλλία, Καναδάς. 2024. Διάρκεια: 86΄. Διανομή: THE FILM GROUP

Περισσότερες πληροφορίες

Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη

Chien et Chat / Cats & Dogs
0,5
  • Κωμωδία
  • 2024
  • Διάρκεια: 86 '
  • Ρεμ Κερισί

Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα κουτάβι που καταπίνει ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας, το οποίο έχει κλέψει μόλις ο διαβόητος ληστής Τζακ. Τα δύο κατοικίδια, όμως, θα χάσουν τα αφεντικά τους, τα οποία θα κάνουν τα πάντα για να τα βρουν, έχοντας στο κατόπι τους έναν διεφθαρμένο αστυνομικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9/5

Η επιστροφή ενός επικού franchise και ένα διχαστικό arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι αξέχαστοι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου στο σινεμά

Αποχαιρετούμε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.