Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία

1,5

Παιδική ταινία καταστροφής, βασισμένη στην καναδική τηλεοπτική σειρά του Nickelodeon, η οποία εξυμνεί με εντελώς ναΐφ επιχειρήματα, ακόμα και για τους ανήλικους σινεφίλ, την αξία της ομαδικής προσπάθειας.

Paw patrol h souper tainia

Παρ’ ότι η πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια της πετυχημένης καναδέζικης τηλεοπτικής σειράς του Nickelodeon "PAW Patrol" δεν "έσπασε ταμεία" (104 εκατομμύρια δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις), άφησε παρ’ όλα αυτά περιθώρια για την άμεση επιστροφή του Ράιντερ και της τετράποδης παρέας του στη μεγάλη οθόνη. Κι αν το προπέρσινο φιλμ ήταν μια ρουτινιάρικη μεταγραφή της τηλε-συνταγής αυστηρά για το ανήλικο κοινό, η "Σούπερ Ταινία" χαμηλώνει - κι όχι μόνον ηλικιακά – τον πήχη.

Όλα ξεκινούν όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας. Μελετώντας τον, τα κουτάβια του PAW Patrol τον "ενεργοποιούν" και άθελά τους αποκτούν υπερδυνάμεις, μπαίνουν όμως στο στόχαστρο μιας τρελής επιστήμονα και του δημάρχου Χάμντινγκερ, οι οποίοι θέλουν να τους τις κλέψουν. Ακολουθεί μια παιδική ταινία καταστροφής η οποία εξυμνεί με εντελώς ναΐφ επιχειρήματα την αξία της ομαδικής προσπάθειας, αλλά και το πως "το πιο μικρό κουτάβι (η πρωταγωνίστρια Σκάι) μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά".

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Καναδάς. 2023. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία

PAW Patrol: The Mighty Movie
1,5
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 88 '
  • Καλ Μπράνκερ

Ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας. Μελετώντας τον, τα κουτάβια του PAW Patrol τον «ενεργοποιούν» και άθελά τους αποκτούν υπερδυνάμεις, μπαίνουν όμως στο στόχαστρο μιας τρελής επιστήμονα και του δημάρχου Χάμντινγκερ, οι οποίοι θέλουν να τους τις κλέψουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

Στο teaser του "Megalopolis" ο Φράνσις Φορντ Κόπολα καταργεί τη λογική

Ο Άνταμ Ντράιβερ ρισκάρει τη ζωή του στο πρώτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη.

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.