Η Τζέσι Μπάκλι ακούει μια ψεύτικη βροχή στο κλιπ του "Fingernails"

Μια πρώτη σουρεαλιστικά κωμική γεύση από τη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Τορόντο

Fingernails clip

Ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας στο προσεχές φεστιβάλ του Τορόντο, ο σκηνοθέτης Χρήστος Νίκου μοιράστηκε αποκλειστικά με το επιδραστικό IndieWire ένα πρώτο απόσπασμα από τη νέα ταινία του με τίτλο "Fingernails".

Δύο χρόνια μετά τα "Μήλα", ο Νίκου πραγματοποιεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του έχοντας στην παραγωγή μια σειρά από πρωτοκλασάτα ονόματα. Αφενός την Κέιτ Μπλάνσετ ως executive producer μέσω της εταιρίας της Dirt Films και αφετέρου τρεις πρωταγωνιστές στην ακμή της καριέρας τους. Τη διαρκώς ανερχόμενη Τζέσι Μπάκλι η οποία συνηθίζει να κλέβει την παράσταση με τις ερμηνείες της ("Wild Rose", "I'm Thinking of Ending Things"), το σπινθηροβόλο Ριζ Άχμεντ ("Sound of Metal") και τον "καυτό" αυτήν τη στιγμή Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ που πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό "Bear".

Το "Fingernails" συστήνεται ως ένα ρομαντικό sci-fi που αφορά μια γυναίκα, την Άννα, η οποία βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση η οποία αντιμετωπίζει τριγμούς. Η ηρωίδα τότε, αποφασίζει να αναλάβει δράση πιάνοντας δουλειά σε ένα μυστήριο ινστιτούτο σχεδιασμένο να διεγείρει και να δοκιμάζει την αγάπη μεταξύ ερωτευμένων πλην αγανακτισμένων ζευγαριών. Στο πρώτο κλιπ της ταινίας παρακολουθούμε την Μπάκλι καθώς ετοιμάζεται, πιθανότατα, να εγγραφεί στο ινστιτούτο. Όσο περιμένει τη σειρά της στο φόντο υπάρχει το άκουσμα μιας βροχής, η οποία όμως σύντομα μαθαίνει πως δεν υπάρχει. Χρησιμοποιείται απλώς ως ηχητική υπόκρουση διότι οι άνθρωποι τη βρίσκουν ρομαντική...

Δείτε το κλιπ του "Fingernails":

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/04/2024

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.