Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο.

σινε άλσος

Τι σημαίνει πάω θερινό με το Αθηνόραμα Club;

Το Αθηνόραμα Club είναι μια μοναδική πρωτοβουλία του "αθηνοράματος", ένα club μελών που έχει δημιουργηθεί για όσους θέλουν να απολαμβάνουν έξυπνα και πιο οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα. Συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια ταινία μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Διαλέξτε ταινία ανάμεσα στις αίθουσες που συμμετέχουν στο αθηνόραμα club, δείξτε στο ταμείο την κάρτα μέλους και εξασφαλίστε το εισιτήριό σας με την ειδική έκπτωση, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Δείτε παρακάτω ποιές αίθουσες αφορά η έκπτωση: 

  • Βοξ
    Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 82, Εξάρχεια
    Τηλ.: 210 3810727

Ένας από τους παλαιότερους σε λειτουργία θερινός κινηματογράφος της Αθήνας, άρρηκτα συνδεδεμένος με την πλατεία Εξαρχείων. Εγκαινιάστηκε το 1938 και αποτελεί δίδυμο με την περίφημη Μπλε Πολυκατοικία.

βοξ σινεμά

  • Ριβιέρα
    Διεύθυνση: Βαλτετσίου 46, Αθήνα 
    Τηλέφωνο: 210 384 4827

Ο κινηματογράφος των Εξαρχείων φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές δράσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Το 2019, η Ριβιέρα έκλεισε μισό αιώνα ζωής. Αν και προβάλλονται αρκετές mainstream ταινίες, υπάρχει μια έντονη προτίμηση στις σινεφίλ επιλογές. Δεν αποκλείονται αφιερώματα σε κλασσικές ταινίες κι επανεκδόσεις. Σε ορισμένα φεστιβάλ και εκδηλώσεις δεν ισχύουν τα προνόμια του Αθηνόραμα Club.

Ριβιέρα

  • Ζέφυρος
    Διεύθυνση: Τρώων 36, Αθήνα 118 51
    Τηλέφωνο: 210 346 2677

Γραφικός υπαίθριος κινηματογράφος που προβάλλει κλασικές και art-house ταινίες το καλοκαίρι. Βίσκεταιστην Τρώων, δίπλα σε πολλά μπαράκια και μικρά εστιατόρια, αναδεικνύοντας τα Άνω Πετράλωνα σε must προορισμό. Ο "Ζέφυρος" συνέχισε να διατηρεί την παλιά του αίγλη, συναντώντας και καινούριους φίλους. Εδώ θα έρθετε για να απολαύσετε επιλογές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο τις οποίες δεν θα βρείτε εύκολα αλλού.

Ζέφυρος

  • Cine Αλεξάνδρα  
    Διεύθυνση: Ηρ. Πολυτεχνείου 27, Χαλάνδρι 152 31
    Τηλέφωνο: 210 677 7708

Μία αίθουσα κάτω από τα αστέρια, μια ιστορία γεμάτη κινηματογραφικό μυστήριο και μια νέα αισθητική, ιδιαίτερα νοσταλγική που μας ταξιδεύει. Το Cine Αλεξάνδρα μας υποδέχεται πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο και μας καλώς ορίζει σε μια νέα εποχή κινηματογραφικής απόλαυσης. Ο νέος χώρος διακρίνεται για το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον και μια νοσταλγική διάθεση που σκοπό έχει να αναδείξει τη θερινή προβολή σε καλοκαιρινή βιωματική εμπειρία.

Cine Alexandra

Ο θερινός κινηματογράφος "ΑΡΤΕΜΙΣ" είναι από τους παλαιότερους της περιοχής. Από τον Ιούλιο του 2002 η "ΑΡΤΕΜΙΣ" ξανάρχισε να λειτουργεί στους κήπους των αθλητικών εγκαταστάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου. Σε μια από τις πιο δροσερές περιοχές της Αττικής, πολύ κοντά στην Αθήνα, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ο Δημοτικός κινηματογράφος "ΑΡΤΕΜΙΣ" σας καλωσορίζει να απολαύσετε δροσερά, ποιοτικά βράδια με ταινίες πρώτης προβολής, σε ένα χώρο υψηλών απαιτήσεων. 

σινε αρτεμις

  • Σινέ Γέρακας 
    Διεύθυνση: Μιλτιάδου & Γαργητού, Γέρακας
    Τηλέφωνο: 210 661 2717

Μια καταπράσινη όαση δροσίας στα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας, 
το Cine Γέρακας με τη μεγαλύτερη οθόνη θερινού κινηματογράφου υποδέχεται μικρούς & μεγάλουςπροβάλλοντας τις καλύτερες ταίνιες της θερινής σεζόν.

cine γερακας

  • Άλσος Dolby Digital  
    Διεύθυνση: Λεωφ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια
    Τηλέφωνο: 210 258 3133

Τα θερινά σινεμά είναι η σταθερή αξία του καλοκαιριού όπως και το Cine Άλσος, ένας από τους καλύτερους θερινούς κινηματογράφους της πόλης. Στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, πλήρως ανακαινισμένος και πλέον ψηφιακός, σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε τις καλύτερες ταινίες του καλοκαιριού σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον γεμάτο χρώμα και ευχάριστες μυρωδιές.

άλσος

Tο Σινέ Λιλά σας υποδέχεται ανανεωμένο, με ταινίες Α’ προβολής. Ο τεχνικός εξοπλισμός προβολής και ήχου εγγυάται κινηματογραφική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων. Το bar είναι εξοπλισμένο με προϊόντα και επιλογές που θα κάνουν ακόμη πιο γευστικές τις κινηματογραφικές βραδιές σας.

σινεμά λιλά

  • Αττικόν Άλσος  
    Διεύθυνση: Αττικόν Άλσος (Περιφερειακός Πολυγώνου-Γαλατσίου), Τουρκοβούνια
    Τηλέφωνο: 210 6997755

Σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Αθήνας με θέα όλο το λεκανοπέδιο και δροσιά που δεν συναντάς αλλού, το cine Αττικόν άλσος σας καλωσορίζει για ακόμα μια χρονιά στις θερινές παραστάσεις.

Αττικόν άλσος

  • Φλερύ  
    Διεύθυνση: Σκίπη 5-7, Καλλιθέα 176 75
    Τηλέφωνο: 210 958 5774

Από τους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας που διατηρούν ακόμη τη μαγεία μιας άλλης εποχής. Ένας χώρος που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα στη φύση ακόμη και στην πλέον πνυκνοκατοικημένη γειτονιά. 

Φλέρυ

  • Φιλίπ
    Διεύθυνση: Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 40, Νέα Σμύρνη 171 22
    Τηλέφωνο: 210 931 2866

O ιστορικός θερινός κινηματογράφος της Νέας Σμύρνης, που στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1950, αποπνέει έναν αέρα παλαιότερης εποχής και σε ταξιδεύει. 

σινε φιλιπ

Το Cine Κατερίνα είναι ένας θερινός κινηματογράφος στο Χαϊδάρι Αττικής που θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις από το κλασσικό κινηματογράφο της γειτονιάς μας όπως τον αγαπήσαμε και ζήσαμε παλιότερα. Η ζεστή ατμόσφαιρα με τον υπέροχο κήπο, οι ταινίες Α’ προβολής κάθε εβδομάδα για μικρούς και μεγάλους με ψηφιακή εικόνα και ήχο, αλλά και το φρέσκο Pop Corn συνθέτουν ένα ιδανικό απόγευμα για όλη την οικογένεια. 

σινε Κατερίνα

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος "Σινέ – Πάνθεον”, ο "θερινός παράδεισος της Δυτικής Αθήνας” όπως έχει χαρακτηριστεί, σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού στην Αγία Βαρβάρα. Χτισμένο αμφιθεατρικά, διαθέτει την καλύτερη θέα στη νυχτερινή Αθήνα. Από το 1999 που λειτουργεί, κάθε χρόνο ξεκινάει τη σεζόν με ένα αφιέρωμα όπως ταινίες της Μελίνας Μερκούρη, εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου κ.α.

σινε πάνθεον

Ο κιν/φος Μαρία Ελενα στους Αγ. Αναργύρους Αττικής, με το ξεχωριστό του χρώμα, μας θυμίζει κινηματογράφο άλλης εποχής και μας ταξιδεύει.

Μαρία Έλενα οναρ

  • Μαριλένα  
    Διεύθυνση: Αιγύπτου 123, Άνω Γλυφάδα
    Τηλέφωνο: 2109632260, 2109612229

Λειτουργεί από το 1962 και αποτελεί ιστορικό κινηματογραφικό προορισμό για τους κατοίκους της Άνω Γλυφάδας και των ευρύτερων περιοχών.

σινε μαριλενα

  • Γαλάζια Ακτή
    Διεύθυνση: Γαλάζιας Ακτής 110, Λαγονήσι
    Τηλέφωνο: 22910 22244

Μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία προσφέρει ο κινηματογράφος "Γαλάζια Ακτή", στο Λαγονήσι, που προβάλλει καθημερινά ταινίες για όλα τα γούστα.

γαλάζια ακτή

Ένας από τους καλύτερους θερινούς κινηματογράφους της Αθηνάς εγκαινιάστηκε στις 12 Ιουλίου 1995 από τον σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλου. 

όνειρο θερινός

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας σε συνεργασία με τη δημοτική επιχείρηση "ΚΔΒΜ2 Κερατσινίου - Δραπετσώνας" θέτουν σε λειτουργία για ακόμη μια φορά το cine Μάρθα Καραγιάννη. ‘Ενα πρόγραμμα ποιοτικό με περισσότερες από 100 ταινίες πρώτης προβολής, τέσσερις παιδικές ταινίες την εβδομάδα και ειδικά αφιερώματα με δωρεάν είσοδο.

σινε Καράγιαννη

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας σε συνεργασία με τη δημοτική επιχείρηση "ΚΔΒΜ2 Κερατσινίου - Δραπετσώνας" λειτουργούν για άλλη μια χρονιά το cine Αλέκος Χρυσοστομίδης. Το πρόγραμμα και η γενικότερη διαχείριση ανήκουν αποκλειστικά στο δήμο και στη δημοτική επιχείρηση. Παρέχει ένα πρόγραμμα με περισσότερες από 100 ταινίες πρώτης προβολής και ειδικά αφιερώματα, με δωρεάν είσοδο, που δεν πρέπει να χάσεις. 
Χώρος ανακαινισμένος, με τεχνικές προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας. 

σινε Αλέκος Χρυσοστομίδης

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας σε συνεργασία με τη δημοτική επιχείρηση "ΚΔΒΜ2 Κερατσινίου - Δραπετσώνας" θέτει σε λειτουργία το cine Μελίνα. Το πρόγραμμα και η γενικότερη διαχείριση ανήκουν αποκλειστικά στο δήμο και στη δημοτική επιχείρηση ενώ το εισιτήριο παραμένει χαμηλό με γενική είσοδο4 ευρώ. Γεμίζει τις βραδιές μας με ταινίες πρώτης προβολής αλλά και κλασσικές επιλογές, στον πιο σινεφίλ δήμο της Ελλάδας.

σινε μελινα

  • Σινέ Νίκαια
    Διεύθυνση: Θηβών 245, Νίκαια (πολυχώρος "Μάνος Λοϊζος")
    Τηλέφωνο: 2104826952

Από τους πιο καινούργιους θερινούς κινηματογράφους, το δημοτικό Σινέ Νίκαια λειτουργεί από το 2002 εντός του νέου πολυχώρου πολιτισμού "Μάνος Λοΐζος", που ο Δήμος Νίκαιας δημιούργησε στις παλιές εγκαταστάσεις της Μηχανικής Καλλιέργειας. Ο χώρος είναι μια μικρή όαση εν μέσω ενός βιομηχανικού αστικού τοπίου. Το Σινέ Νίκαια προσφέρεται για μια ολοκληρωμένη έξοδο, καθώς στον πολυχώρο λειτουργεί καφέ-εστιατόριο που μπορείτε να επισκεφθείτε πριν ή μετά την ταινία. 

σινε Νίκαια

Λίγο πιο πάνω από το λιμάνι της Ραφήνας ο θερινός κινηματογράφος Cine Αελλώ,
μια καταπράσινη όαση δροσιάς με άρωμα γιασεμί προσφέρεται για βραδιές 
με όλες τις ταινίες Α' προβολής της θερινής σεζόν & παιδικές θεατρικές παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους.

αελλω

  • Σίσσυ digital cinema
    Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 36, Ν. Μάκρη
    Τηλέφωνο: 2294091811, 6944141308

Ο Θερινός Κινηματογράφος "Σίσσυ” εδώ και χρόνια προβάλει ταινίες Α’ Προβολής, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Μια μοναδική εμπειρία για απόλαυση κάτω από τα αστέρια για τους σινεφίλ και όχι μόνο!

σινε σισσυ

  • Alex Digital Cinema
    Διεύθυνση: Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 235
    Τηλέφωνο: 2299076034

Στην καρδιά του Πόρτο-Ράφτη σε μια καταπράσινη πλήρως ανακαινισμένη έκταση βρίσκεται το Κινηματοθέατρο Alex που λειτουργεί από το 1986 ως θερινός κινηματογράφος - θέατρο. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα, σας κάνει να νιώθετε πως βρίσκεστε σε διακοπές. Ταινίες πρώτης προβολής σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, με χωρητικότητα 400 καθισμάτων με τραπεζάκια για την προβολή ταινιών. 

Alex digital cinema

  • Τριανόν
    Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101) (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια)
    Τηλέφωνο: 210 8215469

Το Τριανόν δεν επιλέγεται αλλα επιλέγει τις δράσεις που παρουσιάζει. Θεσμό θα αποτελεί κάθε Απρίλη το "Κινηματογραφικό φεστιβάλ Λεωνίδας Παπαγεωργίου" σαν ελάχιστο δείγμα αφοσίωσης σε αυτόν που το δημιούργησε. Το Τριανόν είναι πάντα συνεργός των εραστών του κέντρου της Αθήνας και αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί στο χώρο του πολιτισμού.

τριανον θερινό

Μπορεί ο δημοτικός κινηματογράφος Σπόρτινγκ να είναι ο παλαιότερος κινηματογράφος της περιοχής (με έτος ίδρυσης το 1939), αλλά η ανακαίνιση το 2013 του έχει δώσει νεά πνοή. Αποτελεί αγαπημένη επιλογή όχι μόνο για τους νότιους, αλλά και για όλους τους Αθηναίους που το τιμούν όλα αυτά τα χρόνια.

σπορτινγκ σινεμά

  • Αθηνά 
    Διεύθυνση: Σολωμού 18, Χαλάνδρι 152 33
    Τηλέφωνο: 210 685 5860

Ένας χειμερινός και θερινός κινηματογράφος στο κέντρο του Χαλανδρίου που προβάλλει κυρίως παλιές αγαπημένες ταινίες.  Στο ισόγειο στεγάζεται ένα μικρό μουσείο με παλιές μηχανές προβολής και αφίσες από κλασικές και mainstream ταινίες τις οποίες μπορείς να χαζέψεις όσο περιμένεις να μπείς στην αίθουσα ή ακόμα και να πάρεις μια.  

Αθηνά Χαλάνδρι

Ο ιστορικός, θερινός κινηματογράφος "Αλέκα" ανοίγει ξανά πλήρως ανακαινισμένος. Ο κινηματογράφος είναι εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά μηχανήματα, όπου προβάλλονται επιλεκτικά ταινίες πρώτης προβολής ενώ σας υποσχόσχετε όμορφες, δροσερές, καλοκαιρινές, κινηματογραφικές βραδιές.

σινε Αλέκα

Συνοικιακό σινεμά στο Νέο Παγκράτι, από τα παλιά και κλασσικά. Ξεκίνησε το 1951 και μέχρι σήμερα λειτουργεί χωρίς την παραμικρή διακοπή. Η Λάουρα έχει διατηρήσει τον ρετρό της χαρακτήρα μέσα κι έξω, αλλά με ιδιαίτερη φροντίδα και καλό γούστο και σας υποδέχεται από μακριά με την έντονα και φωτισμένη με νέον επιγραφή της.

σινε λαουρα

Ο καταπράσινος κήπος του Σινέ Πέραν είναι γνωστός για τους κατοίκους του Περιστερίου, καθώς και σημείο αναφοράς για όλες τις περιοχές των δυτικών προαστίων αλλά γιατί όχι και όλης της Αθήνας, δεδομένου ότι ο κινηματογράφος απέχει μόλις 100μ από τον σταθμό Μετρό "Περιστέρι”.

CINE PERAN

  • Αστέρι Digital Cinema  
    Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 86 & Νέστορος (Εμπορικό κέντρο Ιλίου), Ίλιον
    Τηλέφωνο: 210 2690083

Ένας από τα καλύτερα σινεμά των Δυτικών Προαστίων, ο κινηματογράφος "Αστέρι" προσφέρει όμορφες καλοκαιρινές βραδιές, στην ταράτσα του, με ταινίες πρώτης προβολής. 

κινηματογράφος αστέρι

  • Cool Τύμβος 
    Διεύθυνση: Δημοσθένους 8, Παραλία Μαραθώνα
    Τηλέφωνο: 2294055566, 2294055000

Ο πρώτος θερινός πολυκινηματογράφος δημιουργείται στην παραλία του Μαραθώνα επί της οδού Δημοσθένους και σας προσφέρει πρώτες προβολές ταινιών υψηλής ποιότητας. 

σινε τύμβος

  • Φλώριδα
    Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 124, Ζούμπερι
    Τηλέφωνο: 2294096923

Ένας μικρός αλλά κλασικός κινηματογράφος, με προσεγμένες επιλογές ταινιών πρώτης προβολής. Ό,τι πρέπει για να περάσετε ήσυχα καλοκαιρινά βράδια απολαμβάνοντας τις αγαπημένες σας ταινίες.

φλωριδα σινεμά

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".