Updated | Την Πέμπτη "Ας Περιμένουν οι Γυναίκες" στα Προπύλαια

Ας Περιμένουν οι Γυναίκες

Update: Η προβολή αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πανηγυρικά πρόκειται να ολοκληρωθούν οι προβολές του Ίριδα Visions, καθώς την Πέμπτη (15/6, 21.15) στα Προπύλαια (Πανεπιστημίου 30) πρόκειται να προβληθεί με ελεύθερη είσοδο η αγαπημένη κωμωδία του Σταύρου Τσιώλη "Ας Περιμένουν οι Γυναίκες" (1998).

Η γεμάτη σπαρταριστές ατάκες ταινία περιστρέφεται γύρω από τρεις μπατζανάκηδες (Γιάννης Ζουγανέλης, Αργύρης Μπακιρτζής, Σάκης Μπουλάς), οι οποίοι καθ' οδόν για τη Θάσο όπου παραθερίζουν οι γυναίκες τους, καθυστερούν συνεχώς το ταξίδι τους, με πρόσχημα ερωτικά ειδύλλια (αληθινά και φανταστικά) που συναντούν στο δρόμο τους.

Θυμίζουμε πως το Ίριδα Visions αποτελεί πρωτοβουλία του Κινηματογραφικού, του Φωτογραφικού, του Χορευτικού του Θεατρικού Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.). Οι τέσσερις ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους και από το περασμένο φθινόπωρο παρουσίασαν ένα φεστιβάλ διαρκείας, πάντα με ελεύθερη είσοδο και τη συμμετοχή δεκάδων διακεκριμμένων καλλιτεχνών, με στόχο την ανάδειξη των πολύπλευρων δράσεών του. Μάθετε περισσότερα στο https://iridavisions.gr.

Τέλος, σημειώστε πως πριν από την προβολή, στις 20.30, προηγείται η σύντομη χορευτική παράσταση "Ανοίγουμε τον Κλήδονα με τ' ΑΪ - Γιαννιού τη χάρη, και όποιος έχει ριζικό σήμερα να το πάρει". Επίσης, στο χώρο καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βρίσκεται ένα απόσπασμα της ετήσιας έκθεσης των μαθητών του Φωτογραφικού Τομέα, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16/06 στην Ίριδα. Η ετήσια έκθεση αποτελεί καρπό της ενασχόλησης των μελών του τομέα με το μέσο της φωτογραφίας και της ανάγκης έκφρασης τους μέσω αυτού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/04/2024

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.