Δείτε τον "αγέραστο" Χάρισον Φορντ στο τρέιλερ του νέου "Indiana Jones"

indiana_jones5_trailer1

Μπορεί φέτος να έκλεισε τα 80 χρόνια, ωστόσο ο Χάρισον Φορντ δείχνει νεότατος στο τρέιλερ του "Indiana Jones and the Dial of Destiny".

Όπως αποκαλύφθηκε στο τρέιλερ της πέμπτης ταινίας με πρωταγωνιστή τον περιπετειώδη αρχαιολόγο, ο Φορντ κραδαίνει ξανά το μαστίγιο στο ρόλο του Ίντι, με τη ψηφιακή τεχνολογία να τον απεικονίζει αρκετές δεκαετίες νεότερο στις σκηνές που αφορούν το παρελθόν του ήρωα. Στο καταιγιστικό κλιπ βλέπουμε επίσης στο πλάι του τη Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ, την εξαιρετική ηθοποιό και δημιουργό της σειράς "Fleabag", η οποία όπως όλα δείχνουν δεν είναι απίθανο να πάρει τα ηνία στο franchise από το Φορντ. Το καστ περιλαμβάνει επιπλέον, μεταξύ άλλων τους Μαντς Μίκελσεν και Αντόνιο Μπαντέρας.

indiana_jones5_trailer2

Η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται το 1969. Τότε, ο Ιντιάνα Τζόουνς δυσαρεστείται από την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να προσλάβει πρώην κρατικούς εχθρούς έτσι ώστε να κατακτηθεί το διάστημα πριν από τους Σοβιετικούς. Ο αρχαιολόγος τότε, μαζί με τη βαφτισιμιά του (Γουόλερ-Μπριτζ) αποφασίζουν να αναλάβουν δράση, αγνοώντας πως στο φόντο υπάρχει ένας πρώην ναζί νυν επιστήμονας ο οποίος έχει τα δικά του μοχθηρά σχέδια.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο έμπειρος Τζέιμς Μάνγκολντ ("Walk the Line", "Λόγκαν") ενώ το σάουντρακ υπογράφει ο εμβληματικός συνθέτης Τζον Γουίλιαμς.

Το "Indiana Jones and the Dial of Destiny" κυκλοφορεί 29 Ιουνίου 2023 στους κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "Indiana Jones and the Dial of Destiny":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.