Ο Αντόνιο Μπαντέρας θέλει τον Τομ Χόλαντ να ενσαρκώσει το Ζορό

Σε συνέντευξή του ο Ισπανός σταρ δήλωσε πως «βλέπει» το διάσημο νεαρό ηθοποιό σε πιθανό reboot του franchise που τον έκανε διεθνώς αναγνωρίσιμο.

the_mask_of_zorro_antonio_banderas

Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας δε ξεχνά το παρελθόν του και έναν από τους ρόλους που εκτόξευσαν τη διεθνή δημοφιλία του. Πίσω στα '90s, έχοντας αφήσει πίσω το arthouse σινεμά του Πέδρο Αλμοδόβαρ που τον ανέδειξε, ο Μπαντέρας στράφηκε στο Χόλιγουντ φιλοδοξώντας να γίνει ένας παγκόσμιος σταρ. Μία από τις ταινίες που τον βοήθησαν να τα καταφέρει ήταν η "Μάσκα του Ζορό" (Μάρτιν Κάμπελ, 1998), ένα μεγάλο εμπορικό σουξέ, το οποίο μάλιστα έδωσε στον Μπαντέρας μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και την ευκαιρία να ενσαρκώσει ξανά το μασκοφόρο εκδικητή στο σίκουελ "Ο Θρύλος του Ζορό" (Μάρτιν Κάμπελ, 2005).

Τώρα, λίγο πριν κλείσουν τα 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, σε συνέντευξή του ο Μπαντέρας δήλωσε πως θα ήταν πρόθυμος να παίξει σε μια τρίτη προσθήκη στο franchise. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: "Εάν μου ζητούσαν να συμμετέχω, θα έκανα το ίδιο που έκανε ο χαρακτήρας του Άντονι Χόπκινς στην πρώτη ταινία, δηλαδή, να ορίσω το διάδοχό μου ως Ζορό".

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη προχώρησε στο να ονοματίσει ποιος θα ήθελε να είναι ο επόμενος που θα φορέσει τη μαύρη μάσκα, επιλέγοντας τον Τομ Χόλαντ. "Κάναμε το 'Uncharted' μαζί οπότε είδα πως έχει πλάκα, ενώ επιπλέον διαθέτει ενεργητικότητα και σπιρτάδα.  Έτσι, γιατί όχι;". Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για ένα νέο σίκουελ του "Ζορό", ωστόσο, η σκέψη του Μπαντέρας να επιλέξει ένα νεαρό ηθοποιό ταυτισμένο με το υπερηρωικό σινεμά και συγκεκριμένα τον Spider-Man, έχει ενδιαφέρον...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

3 ταινίες που ίσως δεν ήξερες ότι αντλούν έμπνευση από την "Οδύσσεια"

Χιλιάδες χρόνια μετά τη συγγραφή της, η περιπέτεια του Οδυσσέα εξακολουθεί να ταξιδεύει στη μεγάλη οθόνη μέσα από ιστορίες για την περιπλάνηση, την απώλεια και την επιστροφή. Τ

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/08/2026

Το Guitarte Ensemble ντύνει μουσικά την "Κοινωνική Σαπίλα" του Στέλιου Τατασόπουλου

Πρόκειται για την πρώτη προβολή της ταινίας με ζωντανή μουσική επένδυση που θα παρουσιαστεί στο κοινό εκτός κινηματογράφου.

Αυτή είναι η αφίσα της νέας ταινίας του Αλέξη Αλεξίου, "Θάλασσα από Γυαλί"

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Εδιμβούργου, δείτε αποκλειστικά στο "α" την αφίσα της τρίτης μεγάλου μήκους ταινίας του Αλέξη Αλεξίου, καθώς και το tease trailer.

Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά από αυτή την Πέμπτη

Γαλλικές ταινίες για κάθε γούστο κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (06-12/08) στη μεγάλη οθόνη.

Τελικά, αξίζει να δεις το νέο "Spider-Man";

Ξημέρωσε μια "Καινούργια Μέρα" για το αραχνο-franchise, και πάλι με τον Τομ Χόλαντ. Τι πραγματικά όμως παίζει με την ταινία;

Ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια της Αθήνας γίνεται θερινό σινεμά για όλο τον Αύγουστο

Και μάλιστα με δωρεάν είσοδο - πρεμιέρα σήμερα, 3 Αυγούστου με τον εμβληματικο "Δεσμώτη του Ιλίγγου".

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά από την Πέμπτη 06/08

Το γαλλικό σινεμά αντεπιτίθεται την επόμενη εβδομάδα (06-12/08) με τρεις ταινίες, τις οποίες συνοδεύει μια βραβευμένη επανέκδοση.