Η Σίμπιλ Σέπαρντ κάνει σπανίως δηλώσεις- αυτή την αφιερώνει στον Μπρους Γουίλις

Bruce Willis © imdb

Η Σίμπιλ Σέπαρντ υπήρξε μία από τις πλέον διάσημες σταρ τη δεκαετία του ’80 όταν προβαλλόταν το σίριαλ "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" που είχαμε λατρέψει όλοι. Κυρίως λόγω της εκπληκτικής χημείας μεταξύ εκείνης και του συμπρωταγωνιστή της Μπρους Γούιλις, ενός εκρηκτικού διδύμου ντεντέκτιβ που σε κάθε επεισόδιο εξιχνίαζαν και μία υπόθεση (πολύ πριν γίνει η ιδέα αυτή ψωμοτύρι).

Τώρα, η Σίμπιλ Σέπαρντ, 72 ετών, βρέθηκε στο φιλανθρωπικό γκαλά Race to Erase, στο Λος Άντζελες. Με την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον Μπρους Γουίλις, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό τους τελευταίους μήνες, πως αντιμετωπίζει μία νευρολογική νόσο. Εκείνη, μετά από τόσο χρόνια, επιβεβαίωσε πως υπήρχε και πραγματική έλξη μεταξύ τους. "Η θερμοκρασία μου ανέβαινε 10 βαθμούς! Αυτό σήμαινε δύο πράγματα για εμένα: ότι αισθανόμουν μεγάλη έλξη για εκείνος και δεύτερον ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι για αυτό- γιατί υπήρχε αμοιβαία έλξη".

"Πάντα θα αγαπώ τον Μπρους" πρόσθεσε η Σίμπιλ. Μάλιστα τότε, η παραγωγή είχε κάνει κάστινγκ σε 3.000 νεαρούς ηθοποιούς προκειμένου να βρει τον σωστό για τον ρόλο του ντεντέκτιβ Ντέιβιντ Άντισον. Τελικά, έμελλε να είναι ο Μπρους Γουίλις.

"Πρέπει να το πω αυτό. Δεν σκέφτηκαν ξανά κανέναν άλλο για τον ρόλο, όταν μπήκε μέσα ο Μπρους" επιβεβαιώνει τώρα η Σέπαρντ.

Moonlihgting

Στο μεταξύ, η νυν σύζυγός του Μπρους Γούλις, Έμα Χέμινγκ, μοντέλο, μίλησε μετά από καιρό για το πώς είναι η νέα πραγματικότητα για εκείνη και την οικογένειά της. Έτσι, μιλώντας στο The Bump είπε: "Παλεύω να βρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου, κι αυτό δεν με κάνει ηρωίδα. Η φροντίδα όλων των άλλων στο νοικοκυριό επηρέασε την ψυχική υγεία μου και συνολικά την υγεία μου χωρίς να βοηθήσει κανέναν άλλο στην οικογένειά μου".

"Δεν με φροντίζω ιδανικά, όμως κάποιες βασικές ανάγκεςπρέπει να τις ικανοποιώ, όπως το να γυμνάζομαι. Αφιερώνω χρόνο, κατά τον οποίο μπορώ να αποσυνδέομαι, την ίδια στιγμή που μπορώ να κάνω που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Θεωρώ σημαντικό να βρεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να ξεκινήσεις από εκεί".


    
Ενώ όσον αφορά τις κόρες του ζευγαριού: "Τα κορίτσια φέρνουν πάρα πολλή αγάπη, γέλιο και ζωή στο σπίτι μας. Οικογένεια, για εμάς, σημαίνει να δημιουργείς αναμνήσεις. Δεν ξέρω αν έχουμε τις δικές μας συνήθειες ή παραδόσεις. Απλά, απολαμβάνουμε να περνάμε χρόνο μαζί, που ξέρουμε ότι είναι πολύτιμος και δεν τον θεωρώ δεδομένο".

Πηγή: Womantoc.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".