Ο επόμενος (;) ρόλος του Κιάνου Ριβς

Ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας μάλλον του έλειψε πολύ.

Γιατί έμαθε ζίου ζίτσου και τζούντο ο Κιάνου Ριβς για το «John Wick»;

Μετά την επιστροφή του Νίο στο "The Matrix Resurrections", ο Κιάνου Ριβς μάλλον ήδη ξέρει ποιον ήρωα θα ήθελε να ξαναϋποδυθεί με την πρώτη ευκαιρία. Ο λόγος για τον Τζον Κονσταντάιν τον αντιήρωα της DC Comics στην ομώνυμη ταινία του 2005. Ο Κονσταντάιν αποτελεί αναμφίβολα έναν αγαπημένο χαρακτήρα των fans του ηθοποιού, οπότε λογικά μία τέτοια είδηση θα είναι win win κατάσταση για όλους. 

Οι σχετικές δηλώσεις

Σε συνέντευξή του στο Esquire, ο Ριβς δήλωσε τα εξής για την επιστροφή του στον ρόλο του κυνικού ντετέκτιβ: "Μου αρέσει να παίζω τον Κονσταντάιν. Τζον Κονσταντάιν. Έχω παίξει πολλούς Τζον. Πόσους Τζονς έχω παίξει; Δεν ξέρω καν. Νομίζω ότι είναι πάνω από δέκα. Αλλά όπως και να 'χει, θα ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά τον Κονσταντάιν".

Ο Ριβς στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε επίσης ότι θα ήθελε πολύ να ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, σημειώνοντας την τεράστια κλίμακα και τη φιλοδοξία του. Ο επικεφαλής της, Κέβιν Φέιγκ ανταποκρίθηκε ότι θα ήθελε να συνεργαστούν με τον Ριβς, αλλά με το σωστό τρόπο. Μεταξύ μας, δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί, καθώς ο ηθοποιός έχει αποδείξει πολλάκις τις υποκριτικές του ικανότητες ώστε να του ανήκει ένας πραγματικά αξιόλογος ρόλος στη Marvel.

Ο χαρακτήρας του Κονσταντάιν παρεμπιπτόντως έκανε ένα μικρό come back χάρη σε μια βραχύβια σειρά του NBC, κατά την οποία ο Ματ Ράιαν υποδυόταν τον ντετέκτιβ. Η σειρά διήρκεσε μόνο 13 επεισόδια, αν και η ερμηνεία του Ράιαν άξιζε την επανεμφάνισή του στα προγράμματα Arrowverse του CW. Ήταν μέρος του βασικού cast του "Legends of Tomorrow" μέχρι την έκτη σεζόν του, η οποία έκανε πρεμιέρα νωρίτερα φέτος.

Εκτός από τον Ριβς, στο "Constantine" πρωταγωνίστησαν επίσης οι Τίλντα Σουίντον, Σάια ΛαΜπάφ, Ρέιτσελ Βάις, Ντζιμόν Χουνσού και Πίτερ Στορμάρε, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας υπέγραψε ο Φράνσις Λόρενς ("The Hunger Games", "Red Sparrow"). Παρότι το "Constantine" απέφερε μέτρια κέρδη, λίγο κάτω από 231 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, εισέπραξε ανάμεικτες αντιδράσεις από κριτικούς και κοινό.

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Πίτερ Στορμάρε επεσήμανε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram ότι υπάρχει ένα sequel στα σκαριά, ωστόσο Warner Bros. και Ριβς δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ ως γεγονός. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ριβς συναντήθηκε ξανά με τον σκηνοθέτη του "Constantine", Φράνσις Λόρενς και τον παραγωγό Ακίβα Γκόλντσμαν σε ένα πάνελ για τον εορτασμό της 15ης επετείου της ταινίας.

Πηγή: esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Singapoore Sling": Παρουσίαση βιβλίου και ταινίας στο 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας

Η ταινία Νίκου Νικολαΐδη προβάλλεται αποκατεστημένη για πρώτη φορά σε ανάλυση 4K από τα αυθεντικά αρνητικά του φιλμ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
16/12/2025

"Η Βαλίτσα": Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέας ταινίας του Δημήτρη Παπαθανάση

Παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τα γυρίσματα της κωμωδίας που φέρει την υπογραφή της σεναριογράφου Κατερίνας Μπέη ("Υπάρχω").

Ελληνικό box office: Ουρές για τα "Κάλαντα των Χριστουγέννων"

Σημειώνοντας εντυπωσιακότατη άνοδο της τάξης του 42% το δεύτερο τετραήμερό τους, τα "Κάλαντα των Χριστουγέννων" γέμισαν και πάλι τις αίθουσες, ενώ συνεχίζουν να αρέσουν πολύ τόσο το "Ζωούπολη 2" όσο και η "Σπασμένη Φλέβα".

Father Mother Sister Brother: Όσα έγιναν στη μυστική προβολή της νέας ταινίας του Τζιμ Τζάρμους

Γνωστοί cinefile απόλαυσαν την προβολή πριν κυκλοφορήσει επίσημα στις αίθουσες από το Cinobo τα φετινά Χριστούγεννα.

Το νέο 'Avatar' και όλες οι νέες ταινίες που έρχονται αυτή την Πέμπτη στα σινεμά

Άλλο ένα ταξίδι στην Πανδώρα του Τζέιμς Κάμερον, η Σίτνεϊ Σουίνι και η Αμάντα Σέιφριντ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι 5 καλύτερες ταινίες του Ρομπ Ράινερ

Θυμόμαστε τις πιο δυνατές κινηματογραφικές στιγμές του μεγάλου σκηνοθέτη.

Αυτές είναι οι υποψήφιες για Χρυσές Σφαίρες ταινίες που μπορούμε να δούμε στη Nova

Τα κινηματογραφικά φαβορί της 83ης τελετής θα δούμε στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.