Το «Wonder Woman 1984» έρχεται τα Χριστούγεννα σε streaming (τρέιλερ)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχωράει η Warner Bros. σχετικά με τη διανομή του πολυαναμενόμενου υπερηρωικού σίκουελ.

Το «Wonder Woman 1984» έρχεται τα Χριστούγεννα σε streaming (τρέιλερ)

Μέχρι σήμερα τα δεδομένα για την τύχη του «Wonder Woman 1984» είχαν μείνει στάσιμα, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου υπερηρωικού μπλοκμπάστερ να βρίσκεται σταθερά ανήμερα των Χριστουγέννων. Ωστόσο με ανακοίνωσή του το στούντιο της Warner Bros. προχώρησε σε μια πρωτοφανή απόφαση.

Τελικά η ταινία της Πάτι Τζένκινς θα κυκλοφορήσει μεν στις 25/12, όμως ταυτόχρονα σε όσα σινεμά είναι ανοιχτά αλλά και σε streaming μέσω HBO Max στις ΗΠΑ. Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρόμοιο σχέδιο διανομής που εφάρμοσε πρόσφατα η Disney για τη live-action «Μουλάν», το «Wonder Woman 1984» θα είναι διαθέσιμο στους Αμερικανούς συνδρομητές για ένα μήνα και χωρίς επιπλέον χρέωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιλεγμένες αγορές εκτός ΗΠΑ η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16/12.

Το «Wonder Woman 1984» έρχεται τα Χριστούγεννα σε streaming (τρέιλερ) - εικόνα 1

Αυτή η κίνηση της Warner Bros. ναι μεν δεν αποκλείει τις σκοτεινές αίθουσες από τη διανομή ενός ζωτικής σημασίας για εκείνες μπλοκμπάστερ, ωστόσο δίνει ένα δεδομένο πλεονέκτημα στο HBO Max. Ειδικά στην Αμερική, όπου η εξάπλωση του κορονοϊού έχει φτάσει σε δραματικό σημείο, η επιλογή του streaming μοιάζει προτιμότερη τη στιγμή μάλιστα που το «Wonder Woman 1984» έρχεται στους συνδρομητές χωρίς χρέωση. Η διευθύνουσα σύμβουλος του στούντιο Αν Σάρνοφ δήλωσε σχετικά: «Καθώς πορευόμαστε μέσα σε πρωτοφανείς εποχές, χρειάστηκε να δείξουμε ευρηματικότητα ώστε να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας σε τροχιά προόδου, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους θαυμαστές. Πρόκειται για μια καταπληκτική ταινία η οποία ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη και παράλληλα, δουλεύοντας με τους συνεργάτες μας στη διανομή, προσφέρουμε τη δυνατότητα της σκοτεινής αίθουσας στους Αμερικανούς καταναλωτές, όπου είναι ανοιχτοί οι κινηματογράφοι. Αντιλαμβανόμαστε πως εξαιτίας της πανδημίας πολλοί δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σινεμά, για αυτό και παρέχουμε επίσης την επιλογή να δουν το “Wonder Woman 1984” μέσω HBO Max».

Από τη μεριά της, η Τζένκινς προέτρεψε μέσω Twitter το κοινό να δει την ταινία με ασφάλεια στα σινεμά, σημειώνοντας πρώτα πως «κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις να μοιραστείς όποια αγάπη και χαρά έχεις να δώσεις, πάνω από οτιδήποτε άλλο».

Ταυτόχρονα, η Warner Bros. με το HBO Max κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για το «Wonder Woman 1984», επισημοποιώντας πια τη συνεργασία τους. Δείτε το εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.