Τρέιλερ για το «Γυμναστήριο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη

Πρώτες εικόνες της νέας ταινίας του σκηνοθέτη λίγο πριν την πρεμιέρα της στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τρέιλερ για το «Γυμναστήριο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη

Λίγο πριν πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (5-15/11), παίρνουμε πρώτη γεύση της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη, ένα χρόνο μετά τη «Winona» με τίτλο «Γυμναστήριο».

Πρόκειται για δεκαεφτά μονόλογους για ένα γυμναστήριο που δεν υπάρχει πουθενά, για μία ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ, για τους ηθοποιούς αυτής της ταινίας, για τα λόγια που τους έκαναν αληθινούς χαρακτήρες. Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι: Φλομαρία Παπαδάκη, Αλεξάνδρα Οσπίτσι, Μπάμπης Αλεφάντης, Δημήτρης Καπουράνης, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κλέα Διαμάντη, Νικόλας Δροσόπουλος, Μελίνα Πολυζώνη, Κωνσταντίνος Σαμάα, Ειρήνη Λαφαζάνη, Βασίλης Μηλιώνης, Δημήτρης Φιλιππίδης, Νίκος Ιατρού, Αφροδίτη Σόβολου, Αφροδίτη Κατσαρού, Μανταλένα Καραβάτου, Ντίνος Παπαγεωργίου.

Το «Γυμναστήριο» γυρίστηκε στο πλαίσιο των φετινών μαθημάτων κινηματογράφου του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών' και 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την ταινία

Πριν καθίσεις στην πολυθρόνα σου και αφεθείς στον τρόμο, υπάρχουν κάποια στοιχεία για τη νέα ταινία δια χειρός Νία ΝταΚόστα που θα κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο ολοκληρωμένη. Τα συγκεντρώσαμε και τα βρίσκεις εντός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/01/2026

"Μία Μάχη Μετά την Άλλη" και "Άμνετ" σάρωσαν στις Χρυσές Σφαίρες 2026

Οι νικητές της βραδιάς παίρνουν τα βραβεία τους και ετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα των Όσκαρ.

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας που κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στα σινεμά

Ο Τίμοθι Σαλαμέ γίνεται ένας θρύλος του πινγκ πονγκ, ένα μεγάλο ζόμπι-franchise συνεχίζεται και όλες οι κυκλοφορίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01.

Το "Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί" σε δωρεάν προβολή στο Κολωνάκι

Σήμερα βλέπουμε την κωμωδία του 1967, που θα προβληθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο πλαίσιο των δράσεων της έκθεσης "Εγώ, ο Ανδρέας Βουτσινάς".

Οι "Μέρες & Νύχτες του Χρήστου στο Δαναό" γιορτάζουν τα 40 χρόνια του "Μπλε Βελούδο"

Ο αγαπημένος κύκλος προβολών υποδέχεται το 2026 με ένα αριστούργημα δια χειρός Ντέιβιντ Λιντς.

Οι ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01

Τίμοθι Σαλαμέ και Τζος Σάφντι σε ένα κυνήγι για δόξα, ένα τρομο-σίκουελ από τη Μεγάλη Βρετανία και όλες οι νέες κυκλοφορίες της επόμενης εβδομάδας.

Οι αστέρες που συναντάμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Ντέιβιντ Μπόουι, Έμα Στόουν, Τομ Γουέιτς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και όλα τα είδωλα που θα δούμε στα σινεμά από 8-14/01.