Τρέιλερ για το «Γυμναστήριο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη

Πρώτες εικόνες της νέας ταινίας του σκηνοθέτη λίγο πριν την πρεμιέρα της στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τρέιλερ για το «Γυμναστήριο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη

Λίγο πριν πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (5-15/11), παίρνουμε πρώτη γεύση της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη, ένα χρόνο μετά τη «Winona» με τίτλο «Γυμναστήριο».

Πρόκειται για δεκαεφτά μονόλογους για ένα γυμναστήριο που δεν υπάρχει πουθενά, για μία ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ, για τους ηθοποιούς αυτής της ταινίας, για τα λόγια που τους έκαναν αληθινούς χαρακτήρες. Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι: Φλομαρία Παπαδάκη, Αλεξάνδρα Οσπίτσι, Μπάμπης Αλεφάντης, Δημήτρης Καπουράνης, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κλέα Διαμάντη, Νικόλας Δροσόπουλος, Μελίνα Πολυζώνη, Κωνσταντίνος Σαμάα, Ειρήνη Λαφαζάνη, Βασίλης Μηλιώνης, Δημήτρης Φιλιππίδης, Νίκος Ιατρού, Αφροδίτη Σόβολου, Αφροδίτη Κατσαρού, Μανταλένα Καραβάτου, Ντίνος Παπαγεωργίου.

Το «Γυμναστήριο» γυρίστηκε στο πλαίσιο των φετινών μαθημάτων κινηματογράφου του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικά αριστουργήματα που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε για τις κλασικές ελληνικές ταινίες που αξίζει να δείτε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/06/2026

Λίγο πριν το Ηρώδειο: Το ιστορικό ντοκιμαντέρ για τους Einstürzende Neubauten προβάλλεται στο Τριανόν

Στον κινηματογράφο Τριανόν προβάλλεται το ντοκιμαντέρ Elektrokohle (Von Wegen / Off Ways) για τη θρυλική συναυλία των Einstürzende Neubauten λίγο μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Ο δημιουργός Uli M. Schüppel θα είναι εκεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παρουσιάσει σπάνιο, ανέκδοτο αρχειακό υλικό.

Τελικά, αξίζει να δεις τον "Ξένο" του Φρανσουά Οζόν στο σινεμά;

Με την ταινία του, ο Οζόν επεμβαίνει ελάχιστα στο εμβληματικό μυθιστόρημα του Αλμπέρ Καμί, προσφέροντας μια στιλιζαρισμένη, συναρπαστικά κυνική οπτική στην παντελή έλλειψη νοήματος της σύγχρονης πραγματικότητάς μας.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα θερινά σινεμά

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 11 Ιουνίου.

Μάθαμε το πλήρες πρόγραμμα του 5ου Evia Film Project

Ταινίες αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών, κλασικά αριστουργήματα, περιπέτειες, θρίλερ, ανοιχτές συζητήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, όσα θα δούμε στο 5ο Evia Film Project.

Πως ο Φρανσουά Οζόν διασκεύασε ένα από τα προφητικότερα μυθιστορήματα της εποχής μας

Ο πολυπράγμων Γάλλος σκηνοθέτης μιλάει για το πως μετέφερε στη μεγάλη οθόνη τον "Ξένο" του Αλμπέρ Καμί, αποσπώντας τέσσερις υποψηφιότητες για Σεζάρ και φτάνοντας ως το διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Βενετίας.

Ο Ούντι Αλόνι έρχεται για μια κινηματογραφική περφόρμανς στην Ταινιοθήκη

Μαζί με τον Δημήτρη Τσίκλη και τον Γερμανό ηθοποιό Σεμπάστιαν Κοχ, ο Ούντι Αλόνι παρουσιάζει την περφόρμανς "A Radical Jew – A Self-Portrait of a Remnant" αλλά και δύο ταινίες του.