Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο θέλει τις ταινίες σας

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ταινιών στην ελληνόφωνη κινηματογραφική διοργάνωση της Αμερικής.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο θέλει τις ταινίες σας

Σκηνοθέτες και παραγωγοί από την Ελλάδα και την Κύπρο προσκαλούνται από το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο να υποβάλλουν τις ταινίες τους, για να ληφθούν υπόψη της επόμενης διοργάνωσης που θα γίνει τον Οκτώβριο (17-27/10).

Το φεστιβάλ δέχεται αιτήσεις για ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, οι οποίες υποβάλλονται δωρεάν μέσω της πλατφόρμας FilmFreeway, την οποία βρίσκετε εδώ. Περισσότερα για τη διοργάνωση βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ, αλλά και στα social media του σε Facebook και Instagram.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο θέλει τις ταινίες σας - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 29/9

Μια επική περιπέτεια και τέσσερις ακόμα τίτλοι προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/09/2022

Ο Ομάρ Ελ Ζοχάιρι κάνει την πατριαρχία "Φτερά και Πούπουλα"

Συνομιλούμε με το σκηνοθέτη του πρωτότυπου αιγυπτιακού δράματος όπου ο Μαγικός ρεαλισμός συναντά κοινωνική καταγγελία.

Ο Χρήστος Μασσαλάς, η Έλσα Λεκάκου και το θεαματικό "Broadway"

Το "α" συνάντησε το σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστρια της εντυπωσιακής ελληνικής ταινίας, στην οποία η συνοχή ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας χορευτών – πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλελειμμένο αθηναϊκό θέατρο αρχίζει να καταρρέει εξαιτίας της άφιξης ενός νέου προσώπου.

Broadway

Αλμοδοβαρικό δράμα με αφηγηματική ευρηματικότητα και φρεσκάδα. Αν και χωρίς ολοκληρωμένες σεναριακές ιδέες, εντυπωσιάζει ως πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Φτερά και Πούπουλα

Μεγάλο Βραβείο της "Εβδομάδας Κριτικής" των Καννών για μια αθόρυβη σουρεαλιστική σάτιρα που ανατέμνει βιτριολικά την αιγυπτιακή πραγματικότητα.

Μην Ανησυχείς Αγάπη Μου

Το American dream ως αστικός εφιάλτης και ένα ψυχολογικό θρίλερ που δεν ξέρει να διαχειριστεί, σεναριακά και σκηνοθετικά, τις ιδέες του, οδηγούμενο σε μια αυτοκαταστροφική, παρωδιακή σχεδόν κορύφωση.

Η Συγκάλυψη

Τυπικό - ατμοσφαιρικό και κοινωνικά καταγγελτικό - Nordic noir, βασισμένο στη λογοτεχνική σειρά "Τμήμα Q" του Γιούσι Άντλερ – Όλσεν. Έχουν προηγηθεί τέσσερις δανέζικες ταινίες (2013-18) με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.