Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους

1,5

Η Αντζελίνα Τζολί ξαναγίνεται με το ζόρι κακιά, που στην πραγματικότητα είναι καλή, σε ένα ντισνεϊκό παραμύθι που επαναλαμβάνει τον εαυτό του χωρίς την παραμικρή πρωτοτυπία.

Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους

Μετά την πετυχημένη εμφάνισή της ως Μαλέφισεντ, της κακιάς μάγισσας της «Ωραίας κοιμωμένης» με δικό της spin off, η Αντζελίνα Τζολί ξαναγίνεται με το ζόρι σατανική για χάρη του υποχρεωτικού σίκουελ. Αυτή που θα τη διαολίσει είναι η Μισέλ Φάιφερ, ως βασίλισσα του Άλστεντ και μέλλουσα πεθερά της Αυγής, η οποία αποφασίζει να παντρευτεί τον γιο της. Η Μαλέφισεντ έχει αντιρρήσεις, θα κάνει όμως την καρδιά της πέτρα, μέχρι που θα πέσει στην παγίδα της ραδιούργας συμπεθέρας, θα τα κάνει ρημαδιό και τσακωμένη με όλους, ακόμη και με την αγαπημένη της Αυγή, θα θυμηθεί τον κακό εαυτό της.

Επειδή όμως στα παραμύθια ο κακός που γίνεται καλός, για να ξαναγίνει κακός, ενώ κατά βάθος είναι πάντα καλός, δικαιώνεται και τα χολιγουντιανά σουξέ πρέπει να φροντίζουν για τη… διαιώνιση του είδους, η Μαλέφισεντ και η Αυγή θα τα βρουν μέσα από μια σειρά σκηνογραφικά υπέροχων και σεναριακά βαρετών περιπετειών ενός ντισνεϊκού παραμυθιού που επαναλαμβάνει τον εαυτό του χωρίς την παραμικρή πρωτοτυπία.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 118΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους

Maleficent: Mistress of Evil
1,5
  • Φαντασίας
  • 2019
  • Διάρκεια: 118 '
  • Γιόακιμ Ρένινγκ

Η Αυγή αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά η πεθερά της, βασίλισσα του Άλστεντ, έχει ένα κρυφό σχέδιο για να εξοντώσει τη Μαλέφισεντ και να κατακτήσει το βασίλειο των Μουρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.