Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

2,5

Τρεις ιστορίες συγκολλούνται προσχηματικά σε ένα animation-συρραφή από αστεία γκαγκ, επαναλαμβάνοντας την εμπορικά επιτυχημένη συνταγή της πρώτης και σεναριακά ευρηματικότερης ταινίας.

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Η συνέχεια της πρώτης γνωριμίας μας με τον Μαξ, τον τυπολατρικά πιστό σκύλο της Κέιτι, φέρνει στην παρέα των Νεοϋορκέζων τετράποδων φίλων του έναν απρόσμενο επισκέπτη. Μετά το γάμο της η αφεντικίνα του Μαξ αποκτά ένα σκανταλιάρικο μωρό κι εκείνος εξελίσσεται άμεσα στον νευρωτικό προστάτη του. Τα όρια της ψυχραιμίας και της υπομονής του όμως δοκιμάζονται σε μια περιπετειώδη εκδρομή της οικογένειας στην εξοχή, με το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας του 2016 να ενώνει προσχηματικά τρεις ιστορίες σε ένα animation-συρραφή από αστεία γκαγκ.

Η πρώτη αφορά την «ενηλικίωση» του Μαξ στο επικίνδυνο φυσικό περιβάλλον, η άλλη την προσπάθεια της σκυλίτσας Κλόι να ανακτήσει ένα παιχνίδι από μια αγέλη «δαιμονικών» γατών και τέλος τη θαρραλέα απόπειρα του κούνελου Χιονόμπαλα να απελευθερώσει από τα δεσμά της μια καλοκάγαθη τίγρη. Το χιούμορ κάνει γκελ στο ανήλικο κοινό, οι χαρακτήρες είναι ξεκαρδιστικοί και όλα λειτουργούν ως επανάληψη της εμπορικά επιτυχημένης συνταγής της πρώτης και σεναριακά ευρηματικότερης ταινίας.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 86΄. Διανομή: TULIP ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

The Secret Life of Pets 2
2,5
  • Animation
  • 2019
  • Διάρκεια: 86 '
  • Κρις Ρενό

Η ζωή του Μαξ αλλάζει όταν η Κέιτι παντρεύεται και αποκτά μωρό. Εξελίσσεται στον νευρωτικό προστάτη του μικρού, με μια περιπετειώδη εκδρομή στην εξοχή να δοκιμάζει την ψυχραιμία και την υπομονή του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.