Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 26/7

Πώς θα ήταν ο κόσμος εάν οι νόμοι δεν είχαν καμία ισχύ; Οι απαντήσεις αυτήν την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη, στο πρίκουελ του τρομο-franchise «The Purge».

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 26/7

Πώς θα ήταν ο κόσμος εάν οι νόμοι δεν είχαν καμία ισχύ; Οι απαντήσεις αυτήν την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη, στο πρίκουελ του τρομο-franchise «The Purge».

Το Μυστικό της Πεταλούδας

Ισπανικό δραματικό θρίλερ. Ο 9χρονος Νίκο λαμβάνει ένα ανώνυμο σημείωμα που τον προειδοποιεί ότι θα πεθάνει την ημέρα των γενεθλίων του. Κανείς δεν τον πιστεύει, πέρα από έναν άγνωστο ο οποίος θεωρεί πως η απειλή σχετίζεται με μια μυστήρια σειρά δολοφονιών που βασίζονται σε μια συγκεκριμένη μαθηματική ακολουθία.

Έρωτας στη Σιβηρία

Ρομαντικό θρίλερ με τον Κιάνου Ριβς. Όταν μια συμφωνία αγοραπωλησίας διαμαντιών καταρρέει, ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών ταξιδεύει στη Σιβηρία προς αναζήτηση του συνεργάτη του που έχει εξαφανιστεί. Εκεί ερωτεύεται την Ρωσίδα Κάτια και μαζί της θα πρέπει να αντιμετωπίσει την ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών αλλά και αδίστακτους εμπόρους.

Κάθαρση: Η Αρχή

Πρίκουελ του τρομο-franchise «The Purge». Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν ένα κοινωνιολογικό πείραμα σε μια απομονωμένη κοινότητα το οποίο καθιστά για 12 ώρες νόμιμα όλα τα εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του φόνου.

Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας

Animation με τρεις πριγκίπισσες ερωτευμένες με τον ίδιο ιππότη. Ο πρίγκιπας Φιλίπε είναι δεμένος με μια απίστευτη κατάρα, που πολλοί την θεωρούν χάρισμα: όλες οι γυναίκες τον ερωτεύονται ακαριαία! Θύματα της γοητείας του έχουν πέσει και η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη, εκείνος όμως για να σπάσει τα μάγια και να βρει την πραγματική του αγάπη, θα πρέπει να κάνει ένα επικό ταξίδι γεμάτο δοκιμασίες.

Ο Κύριος Κλάιν

Ο Τζόζεφ Λόουζι σκηνοθετεί Αλέν Ντελόν και Ζαν Μορό. Εξαιτίας της συνωνυμίας του με έναν Εβραίο, ένας καθολικός στην κατεχόμενη Γαλλία του 1942 θα επιδοθεί σε έναν απελπισμένο αγώνα επιβίωσης.

Το Χρονικό μιας Αγάπης

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μικελάντζελο Αντονιόνι. Ο πλούσιος επιχειρηματίας Ενρίκο προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να ερευνήσει το παρελθόν της γυναίκας του, τη στιγμή που εκείνη επανασυνδέεται με τον νεανικό της έρωτα με τον οποίο την ενώνει ένα σκοτεινό μυστικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι 15 καλύτερες queer ταινίες του 21ου αιώνα

Ανατρέχουμε στις σπουδαιότερες στιγμές ενός σινεμά που βρίσκεται ακόμα στην ακμή του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/06/2024

Το "Network" στον θερινό κινηματογράφο Παναθήναια

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κριτικό Αλέξανδρο Παπαγεωργίου.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (13-19/6)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Μπαμπάκ Τζαλαλί, το "Φρίμοντ" και ο ταπεινός Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ

Συναντήσαμε το σκηνοθέτη του νοσταλγικού ασπρόμαυρου φιλμ όπου ο σταρ του "Bear" κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση.

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 14ο Athens Open Air Film Festival

Σας παρουσιάζουμε τις ταινίες που έχουμε ήδη σημειώσει στο πρόγραμμα της αγαπημένης θερινής διοργάνωσης.

"Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι" επτά μέρες κλασικού σινεμά στη Ριβιέρα

Η διοργάνωση που αγαπά τον παλιό καλό κινηματογράφο επιστρέφει για 13η χρονιά.

Ζαχαρία Μαυροειδή, πώς έφτιαξες την ελληνική κομεντί του καλοκαιριού;

Με το "Καλοκαίρι της Κάρμεν" ο ταλαντούχος σκηνοθέτης παραδίδει μια σπιρτόζικη και διασκεδαστική ρομαντική κωμωδία, με επίκεντρο τις ερωτικές περιπέτειες ενός τριαντάρη.