Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 19/7

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επιτυχία, το χολιγουντιανό καστ του «Mamma Mia» τραγουδά ξανά ABBA πλάι στο κύμα, αυτή τη φορά μαζί με την Σερ και τον Άντι Γκαρσία.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 19/7

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επιτυχία, το χολιγουντιανό καστ του «Mamma Mia» τραγουδά ξανά ABBA πλάι στο κύμα, αυτή τη φορά μαζί με την Σερ και τον Άντι Γκαρσία.

Mamma Mia! Here We Go Again

Το μιούζικαλ του καλοκαιριού. Θα το δεις και θα πεις κι ένα τραγούδι. Η έγκυος Σόφι αποφασίζει πως ήρθε πια η ώρα να μάθει τα πάντα για το παρελθόν της μητέρας της από τις δύο κολλητές φίλες της Ντόνα και τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της.

Το Βιβλιοπωλείο της Κύριας Γκριν

Αγγλοϊσπανική δραμεντί, βραβευμένη με Γκόγια καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και σεναρίου. Μια νεαρή γυναίκα, θέλοντας να αφυπνίσει μια μικρή και συντηρητική επαρχιακή πόλη της Αγγλίας του 1959, αποφασίζει να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο παρά την αντίθεση των κατοίκων.

Ο 20ός μου Αιώνας

Χρυσή Κάμερα στις Κάνες για την πρώτη, ασπρόμαυρη ταινία της Ίλντικο Ενιέντι («Η Ψυχή και το Σώμα»). Στη Βουδαπέστη του 1880 δύο δίδυμα φτωχά κορίτσια απάγονται από αγνώστους και καταλήγουν να μεγαλώνουν χωριστά, η μία ως ψευτοαριστοκράτισσα τυχοδιώκτρια και η άλλη ως αναρχική βομβίστρια. Χρόνια μετά, τα δύο κορίτσια θα συνδεθούν ξανά την ώρα που ανακαλύψεις, νέες θεωρίες, ιδέες και κινήματα σαρώνουν την ανθρωπότητα.

Μυστικό Συστατικό

Βραβείο Κοινού στη Θεσσαλονίκη για μια «φευγάτη» σκοπιανή κομεντί. Ο Βέλε φτιάχνει ένα κέικ από κλεμμένη μαριχουάνα και το προσφέρει στον καρκινοπαθή πατέρα του, ελπίζοντας πως έτσι θα ανακουφίσει τον πόνο του. Η υγεία του πατέρα του βελτιώνεται άμεσα και ο Βέλε έρχεται αντιμέτωπος με τους γείτονες που θέλουν τη συνταγή, αλλά και τους εγκληματίες που θέλουν πίσω τα ναρκωτικά τους.

Il Postino

Ένας ποιητικός «Ταχυδρόμος», υποψήφιος για πέντε Όσκαρ. Σε ένα ψαροχώρι της μεταπολεμικής Ιταλίας ο νεαρός ταχυδρόμος Μάριο γνωρίζει τον Χιλιανό ποιητή Πάμπλο Νερούδα, ο οποίος τον βοηθά να εκφράσει τα συναισθήματά του στην όμορφη Μπεατρίτσε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι 15 καλύτερες queer ταινίες του 21ου αιώνα

Ανατρέχουμε στις σπουδαιότερες στιγμές ενός σινεμά που βρίσκεται ακόμα στην ακμή του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/06/2024

Το "Network" στον θερινό κινηματογράφο Παναθήναια

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κριτικό Αλέξανδρο Παπαγεωργίου.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (13-19/6)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Μπαμπάκ Τζαλαλί, το "Φρίμοντ" και ο ταπεινός Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ

Συναντήσαμε το σκηνοθέτη του νοσταλγικού ασπρόμαυρου φιλμ όπου ο σταρ του "Bear" κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση.

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 14ο Athens Open Air Film Festival

Σας παρουσιάζουμε τις ταινίες που έχουμε ήδη σημειώσει στο πρόγραμμα της αγαπημένης θερινής διοργάνωσης.

"Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι" επτά μέρες κλασικού σινεμά στη Ριβιέρα

Η διοργάνωση που αγαπά τον παλιό καλό κινηματογράφο επιστρέφει για 13η χρονιά.

Ζαχαρία Μαυροειδή, πώς έφτιαξες την ελληνική κομεντί του καλοκαιριού;

Με το "Καλοκαίρι της Κάρμεν" ο ταλαντούχος σκηνοθέτης παραδίδει μια σπιρτόζικη και διασκεδαστική ρομαντική κωμωδία, με επίκεντρο τις ερωτικές περιπέτειες ενός τριαντάρη.