Ο νέος Ant-Man πετώντας στα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ο Marvel-ικός υπερήρωας συναντά τον Ρομπέν των Δασών και έναν μαφιόζο Τζον Τραβόλτα στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Ο νέος Ant-Man πετώντας στα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ο Marvel-ικός υπερήρωας συναντά τον Ρομπέν των Δασών και έναν μαφιόζο Τζον Τραβόλτα στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Ο Ant-Man και η Σφήκα

Σε μια τρυφερή συζήτηση με την κόρη του ο Ant-Man (Πολ Ροντ) αναπολεί τις μέρες της υπερηρωικής του δράσης οι οποίες δε θα αργήσουν να ξανάρθουν... Στο γεμάτο δράση δεύτερο τρέιλερ της ταινίας ο Ant-Man συμμαχεί με την Wasp (Εβάντζελιν Λίλι) και μαζί θα φέρουν εις πέρας τη νέα αποστολή που θα τους αναθέσει ο δρ. Χανκ Πιμ (Μάικλ Ντάγκλας).

Robin Hood

Οκτώ χρόνια μετά τη συνεργασία Ράσελ Κρόου - Ρίντλεϊ Σκοτ στο «Ρομπέν των Δασών» (2010), ήρθε η ώρα για τον Τάρον Έγκερτον («Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος») να ενσαρκώσει τον μεσαιωνικό προστάτη των φτωχών. Σε σκηνοθεσία του τηλεοπτικά έμπειρου Ότο Μπάτχερστ («Peaky Blinders», «Black Mirror»), η ταινία φαίνεται γεμάτη καταιγιστική δράση και αισθητική που θυμίζει κάτι μεταξύ Γκάι Ρίτσι και «Game of Thrones», με μπόλικες κοινωνικές αναταραχές και πρωτόγονα... κοκτέιλ μολότοφ να πέφτουν βροχή. Πλάι στον Έγκερτον ως Λιτλ Τζον θα βρίσκεται ο οσκαρικός Τζέιμι Φοξ.

Gotti

Ο Τζον Τραβόλτα δοκιμάζει την ιταλική προφορά του στην μαφιόζικη ταινία του Κέβιν Κόνολι, όπου ενσαρκώνει τον νεοϋορκέζο νονό Τζον Γκότι. Η υπόθεση αφιερώνεται σε 30 χρόνια από τη ζωή του Γκότι, με τις ίντριγκες, τους πολέμους συμμοριών και τη διαφορθά να κυριαρχούν. Κρυφός άσσος στο μανίκι του Κόνολι, ο σπουδαίος ηθοποιός Στέισι Κιτς.

A Simple Favor

Ο γνωστός για τις κωμωδίες του σκηνοθέτης Πολ Φέιγκ («Ghostbusters», «Spy») αυτήν τη φορά δοκιμάζεται στο δράμα μυστηρίου με απαστράπτουσα πρωταγωνίστρια την Μπλέικ Λάιβλι και την κολλητή της στην ταινία Άνα Κέντρικ. Η Κέντρικ τη θαυμάζει παθολογικά, όμως όταν εκείνη εξαφανιστεί μυστηριωδώς θα συνειδητοποιήσει πως ήξερε τελικά πολύ λίγα για εκείνη.

Distorted

Η Κριστίνα Ρίτσι και ο Τζον Κιούζακ πρωταγωνιστούν σε ένα ψυχολογικό θρίλερ δωματίου, εντός ενός τεχνολογικά εξελιγμένου διαμερίσματος στο οποίο μετακομίζουν. Σύντομα όμως συνειδητοποιούν πως ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί τις δυνατότες του σπιτιού για σκοτεινούς και βίαιους σκοπούς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.