Τα Χελωνονιντζάκια

1

Θεαματική ναΐφ περιπέτεια που απευθύνεται αποκλειστικά σε προ-εφηβικής ηλικίας θεατές.

Τα Χελωνονιντζάκια

Μια δυναμική ρεπόρτερ και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν Αμερικανό σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ. Θεαματική ναΐφ περιπέτεια που απευθύνεται αποκλειστικά σε προ-εφηβικής ηλικίας θεατές.

Τα Χελωνονιντζάκια - εικόνα 1

Ξεκινώντας από τις κόμικς σελίδες των Κέβιν Ίστμαν και Πίτερ Λερντ, οι τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-υπερασπιστές του καλού, με ονόματα ζωγράφων της Αναγέννησης, έγιναν γνωστές μέσα από μια δημοφιλή στο ανήλικο κοινό τηλεοπτική σειρά των ’80s. Στις αρχές του ’90 μετακόμισαν με μίνι επιτυχία στη μεγάλη οθόνη για μια σειρά τριών live action ταινιών, για να επανέλθουν ως animation το 2007. Τώρα το χολιγουντιανό reboot τους μαζεύει 190 εκατ. δολάρια μόνο στις ΗΠΑ αφηγούμενο τη συμμαχία των τεσσάρων μεταλλαγμένων εξπέρ των πολεμικών τεχνών με μια δυναμική ρεπόρτερ, με σκοπό να εμποδίσουν τα σχέδια ενός σατανικού επιχειρηματία κι ενός Ανατολίτη αρχι­-γκάνγκ­στερ να καταστρέψουν τη Νέα Υόρκη.

Ο Τζόναθαν Λίμπεσμαν της «Παγκόσμιας Απειλής» και της «Οργής των Τιτάνων» χειρίζεται δεξιοτεχνικά τα εφέ σε δυο-τρεις σκηνές εντυπωσιακής δράσης, highlights μιας­ περιπέτειας παιδικής κοπής, που απευθύνεται αποκλειστικά σε θεατές προ-εφηβικής ηλικίας. Όλα, ακόμη και το λιγοστό χιούμορ, κινούνται εδώ με αυτόματο πιλότο, ο οποίος με μικρότερο μπάτζετ θα μπορούσε να ήταν πράγματι ο πιλότος μιας καινούργιας τηλεοπτικής σειράς. Με τέτοιες εισπράξεις όμως, είναι ήδη η αρχή ενός νέου cine-franchise.

ΗΠΑ. 2014. Διάρκεια: 101΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Χελωνονιντζάκια

Teenage Mutant Ninja Turtles
1
  • Περιπέτεια
  • 2014
  • Διάρκεια: 101 '
  • Τζοναθαν Λίμπεσμαν

Μια δυναμική ρεπόρτερ και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.