Το πρώτο τρέιλερ από το «Magic in the Moonlight» του Γούντι Άλεν είναι στα αλήθεια μαγευτικό...

O 78χρονος νεοϋορκέζος συνεχίζει ακούραστος να γυρίζει ταινίες, υπογράφοντας τώρα μια ρομαντική κομεντί εποχής με πρωταγωνιστές τους Έμμα Στόουν και Κόλιν Φερθ.

Το πρώτο τρέιλερ από το «Magic in the Moonlight» του Γούντι Άλεν είναι στα αλήθεια μαγευτικό...

Την ίδια στιγμή που ο Κεν Λόουτς ανακοίνωνε στις Κάνες ότι πιθανότατα θα βγει στη σύνταξη μετά το τελευταίο του φιλμ «Jimmy's Hall», ο ακούραστος Γούντι Άλεν κυκλοφορούσε το πρώτο τρέιλερ από την καινούργια του ταινία «Magic in the Moonlight», μια έμμεση δήλωση ότι η ώρα που ο 78χρονος νεοϋορκέζος θα παρατήσει το σινεμά αργεί πολύ ακόμη. Η 46η ταινία του δεξιοτέχνη Αμερικανού αποτελεί μια ρομαντική κομεντί εποχής που μας ταξιδεύει στις ακαταμάχητης ομορφιάς παραλίες της Γαλλικής Ριβιέρας στην jazzy δεκαετία του '20. Ο Βρετανός performer Στάνλι (Κόλιν Φερθ) θα σταλεί στον Γαλλικό Νότο για να συναντήσει το μέντιουμ Σόφι (Έμμα Στόουν), έχοντας σαν σκοπό να ξεσκεπάσει τη μεταφυσική απάτη που έχει στήσει η νεαρή στην έπαυλη μιας αριστοκρατικής οικογένειας. Ο Στάνλι, όμως, δεν θα αργήσει να υποκύψει στη γοητεία της πανέμορφης Σόφι.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει ένα άκρως δελεαστικό κινηματογραφικό υλικό, όπου οι τζαζ ρυθμοί και τα αστικά λούσα του '20 συνυπάρχουν με το ευφυές γουντιαλενικό πνεύμα, όπου ο παντοδύναμος ορθολογισμός του περασμένου αιώνα συγκρούεται με την μεταφυσική και το απόλυτο μυστήριο που ονομάζεται έρωτας. Το φεστιβάλ Κανών μπορεί να μην συμπεριλαμβάνει ανεξήγητα το «Magic in the Moonlight» στο πρόγραμμά του (παρότι γυρίστηκε στην Γαλλική Ριβιέρα!), όμως εμείς θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες την ταινία στο τέλος του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Αυγούστου.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της καινούργιας ταινίας του Γούντι Άλεν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

Στο teaser του "Megalopolis" ο Φράνσις Φορντ Κόπολα καταργεί τη λογική

Ο Άνταμ Ντράιβερ ρισκάρει τη ζωή του στο πρώτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη.

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.