Απόδραση στο Mare West και στο πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό φεστιβάλ για όλους

Mare West καλοκαίρι σημαίνει ένα απίθανο ψυχαγωγικό φεστιβάλ με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς αλλά και μεγάλους στην Κόρινθο, μόλις 1 ώρα από την Αθήνα.

marewest

Η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου έχει φτάσει και δεν έχουμε παρά να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με δημιουργική διάθεση και όμορφες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Μόλις μία ώρα από την Αθήνα, το εμπορικό πάρκο Mare West μας περιμένει, έχοντας ετοιμάσει ένα απίθανο και δωρεάν πρόγραμμα για παιδιά όλων των ηλικιών και όχι μόνο. 

Δίπλα στο κύμα στο καλύτερο σκηνικό, το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής του εμπορικού πάρκου Mare West, γίνεται για ακόμα μία χρονιά σημείο συνάντησης και διασκέδασης με φόντο το πράσινο και τη θάλασσα. Ξεκινώντας από τις 7 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις 13 Αυγούστου αλλά και την Κυριακή 10 Ιουλίου, η διασκέδαση δίνει ραντεβού με όλους στο Mare West. Αθλητικές δραστηριότητες, θερινό σινεμά, εκπαιδευτκά παιχνίδια, βραδιά αστρονομίας και τουρνουά Σκάκι, οι δράσεις είναι πολλές και για κάθε γούστο. 

mare west3

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις πολλές διαφορετικές πτυχές του αθλητισμού μέσα από ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα από τη Decathlon. 
•    7/7: Fitness - Aerobic. 
•    14/7: Αγώνας-Τουρνουά ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση των έμπειρων αθλητριών της Decathlon.
•    21/7: Μάθημα αναρρίχησης στον τοίχο του πάρκου (για παιδιά από 6 ετών και πάνω). 
•    28/7: Εκδήλωση με πατίνια στο πάρκο** Για την δράση αυτή τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικό τους πατίνι και για τη συμμετοχή είναι υποχρεωτικός ο προστατευτικός εξοπλισμός.**
•    4/8: Taekwondo επίδειξη και πρώτες γνώσεις.
•    11/8: Μίνι τουρνουά Beach tennis και ping pong. 

Πέρα από τις αθλητικές δράσεις, την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 19.30 η περιβαλλοντική βιωματική δράση και το ομαδικό παιχνίδι με τη Νιρέττα την Καρέττα θα ενημερώσουν και θα ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά για τη σημασία του σεβασμού του περιβάλλοντος και της προστασίας των ειδών που ζουν σε αυτό. 

mare west4

Από το φετινό πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο θερινό σινεμά! Οι προβολές στο θέατρο του Πάρκου Δραστηριοτήτων και Αναψυχής ξεκινούν στις 21.00 και κάθε Σάββατο μέχρι και τις 13 Αυγούστου, μία νέα ταινία μας περιμένει.
•    09/07 Η Ράϊα και ο δράκος
•    16/07 Λούκα 
•    23/07 Ενκάντο 
•    30/07 Ο Ρον Χάλασε 
•    06/08 Πήτερ Ράμπιτ 
•    13/08 Κοντορίτο

mare west2

Όσο για τα μεγαλύτερα παιδιά και φυσικά τους ενήλικες, το Mare West τους επιφυλάσσει μια υπέροχη βραδιά αστρονομίας την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21.30. Με ξεναγούς τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου, θα ταξιδέψουμε στον νυχτερινό ουρανό, θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε αστερισμούς και θα παρατηρήσουμε την επιφάνεια της Σελήνης με τα τηλεσκόπια της Ομάδας. 

Τέλος ένα τουρνουά Σκάκι  την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 19.30 και μια πλήρη σειρά δραστηριοτήτων με κατασκευές, ζωντανά παραμύθια, πειράματα και δρόμους εμποδίων για παιδιά θα ξεσηκώσουν τους μικρούς μας φίλους  στις 15 & 29 Ιουλίου και αντίστοιχα 5 & 12 Αυγούστου στις 19.30.


Η βόλτα το καλοκαίρι στο Mare West γεμίζει διασκέδαση και εμπειρίες με δωρεάν πρόγραμμα δράσεων για όλους. Απολαύστε την και συνδυάστε την με χαλάρωση στους ανοιχτούς χώρους με την ομορφότερη θέα, παιχνίδι στην παιδική χαρά αλλά και εκπτωτικές αγορές!

mare

Αναλυτικά το πρόγραμμα και επιπλέον πληροφορίες στο www.marewest.gr
Facebook: @marewest 
Instagram: @marewestofficial

Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00 

  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.