"Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο": Ακρόαση από τον Φωκά Ευαγγελινό στο Christmas Theater

Ο γνωστός σκηνοθέτης και χορογράφος ετοιμάζει μια φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη παράσταση για όλη την οικογένεια στο πρώτο θεματικό θέατρο της Αθήνας στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, και αναζητά γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς.

Οι προπωλήσεις του εορταστικού προγράμματος του Christmas Theater άνοιξαν

Το Christmas Theater ετοιμάζει για τη σεζόν 2024-25 μια νέα φαντασμαγορική παραγωγή για τα Χριστούγεννα, όπως μάς έχει συνηθίσει άλλωστε το πρώτο θεματικό θέατρο της Αθήνας στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου. Ο λόγος για τα "Μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο" που θα υπογράψει ο Φωκάς Ευαγγελινός, γνωστός για τις χορογραφίες, τις σκηνοθεσίες του και την συνολική καλλιτεχνική επιμέλεια σε μεγάλα θεάματα κάθε είδους. Η παράσταση για όλη την οικογένεια θα παρουσιαστεί από 1 Δεκεμβρίου 2024 έως 7 Ιανουαρίου 2025 σε έναν χώρο που αποτελεί τα τελευταία χρόνια χριστουγεννιάτικο -κι όχι μόνο- προορισμό με ένα πλούσιο πρόγραμμα θεαμάτων κάθε χρονιά που απευθύνεται σε θεατές όλων των ηλικιών. 

Ο σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός και η ομάδα του ανακοίνωσαν ακρόαση και αναζητούν άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς έως 35 ετών με ικανότητες στο χορό και το τραγούδι για να στελεχώσουν την παράσταση. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 από τις 12 μ. έως τις 6 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του Christmas Theater, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκειά της θα ζητηθεί ένας κωμικός μονόλογος και ένα τραγούδι. Όλοι οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους.

Πληροφορίες: info@ct.gr

*Σημείωση: Το Christmas Theater βρίσκεται στη Λεωφόρο Βεΐκου 139 στο Γαλάτσι (εντός της Ολυμπιακής Εγκατάστασης Γαλατσίου) και είναι προσβάσιμο από τη λεωφορειακή γραμμή 608. Οι υποψήφιοι θα χρησιμοποιήσουν την Είσοδο Καλλιτεχνών. Η κόκκινη διαδρομή αφορά όσους κινούνται με μεταφορικό μέσο. Η κίτρινη διαδρομή αφορά όσους κινούνται πεζοί. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Στο χωριό του Πινόκιο κάποιος έκλεψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και ο αγαπημένος ήρωας ξεκινά μια αναζήτηση στο χάρτη της φαντασίας για να το βρει και να χαρίσει στα παιδιά τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έχουν υπάρξει ποτέ. Ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στους κόσμους των παραμυθιών γεμάτο γέλιο, τραγούδι και απρόσμενες συναντήσεις με ήρωες που όλοι έχουμε αγαπήσει. Από τις μυρωδιές της Ανατολής, μέχρι τα μυστικά του βυθού. Από τα βάθη της ζούγκλας, μέχρι την χώρα του Χάλογουιν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η φαντασία κυκλώνει τον κόσμο": Ένας νέος θεσμός βιβλίου ξεκινά το φθινόπωρο

Η 1η Διεθνής Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου θέτει στο επίκεντρο της διοργάνωσης την εμπειρία και τη συμμετοχή προτείνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/08/2026

Βραδιά θερινού σινεμά για όλη την οικογένεια, με ελεύθερη είσοδο, στο Αιγάλεω

Η μεταγλωττισμένη ταινία "Τομ και Τζέρι: Η Απαγορευμένη Πυξίδα" έρχεται στον κινηματογράφο Τιτάν, σε μια προβολή γεμάτη δράση, χιούμορ και φαντασία.

Δύο νέα βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες από τις εκδόσεις Πατάκη

Δυο αλληγορικές ιστορίες, η μια για την προσκόλλησή μας στα υλικά αγαθά και η άλλη για τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, μόλις κυκλοφόρησαν.

Ποιες είναι οι νέες παιδικές κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο

Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο φέρνουν νέες ξεχωριστές παιδικές κυκλοφορίες.

Ένα παιδικό βιβλίο - έκπληξη για τη βαλίτσα των διακοπών

Η Αθηνά Καφετζή παρουσιάζει ένα ξεχωριστό βιβλίο από τις εκδόσεις Πατάκη, που μιλά για την αναζήτηση της ευτυχίας μέσα από τα υλικά αγαθά.

Θέατρο για παιδιά | Με ποιους ήρωες θα περάσουν τα παιδιά το καλοκαίρι;

Πάνω από 10 παιδικές θεατρικές παραστάσεις συνεχίζουν την περιοδεία τους στα ανοιχτά θέατρα το καλοκαίρι του 2026, φέρνοντας στη σκηνή αξιαγάπητους ήρωες.

Δύο τελευταίες στάσεις για τον Αρσέν Λουπέν των παιδιών το καλοκαίρι

Ο αινιγματικός ήρωας Αρσέν Λουπέν λύνει το μυστήριο της κούφιας βελόνας κι εσύ… αποφασίζεις το τέλος στην παράσταση που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους το χειμώνα και τώρα βγαίνει σε περιοδεία.