Πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Πειραμάτων

Τα παιδιά θα κάνουν πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας με αβγά και άλλα υλικά, θα παίξουν με πασχαλινούς αβγοκαταπέλτες και θα κάνουν όμορφες αναμνηστικές κατασκευές.

Πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Πειραμάτων

Οι πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν και θα φέρουν την χαρά της επιστήμης στα παιδιά με τα Πασχαλινά Εργαστήρια του Μουσείου Πειραμάτων. Από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου, σε έναν χώρο σύγχρονο, ασφαλή και πολύ οικείο για τα παιδιά, το Μουσείο Πειραμάτων διοργανώνει εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Οι μικροί επισκέπτες θα πειραματιστούν, θα δημιουργήσου και θα ανακαλύψουν μέσα από ένα πασχαλινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Θα κάνουν πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας με αβγά και άλλα υλικά, θα παίξουν με πασχαλινούς αβγοκαταπέλτες και θα κάνουν όμορφες αναμνηστικές κατασκευές.

  • Δευτέρα 29/4: Πασχαλινό Εργαστήριο #1
  • Τρίτη 30/4: Πασχαλινό Εργαστήριο #2
  • Τετάρτη 1/5: Πασχαλινό Εργαστήριο #3
  • Πέμπτη 2/5: Πασχαλινό Εργαστήριο #4

Τα Πασχαλινά Εργαστήρια #1, #2, #3, #4 είναι αυτοτελή, με τις επιστημονικές δραστηριότητες να είναι διαφορετικές ανά ημέρα (η συμμετοχή στο Πασχαλινό Εργαστήριο #2 δεν προϋποθέτει συμμετοχή στο #1, το ίδιο και για τα αντίστοιχα των επόμενων ημερών).

Ώρες διεξαγωγής: 11 π.μ.-12.30 μ.μ.
Κόστος συμμετοχής: 12€/άτομο και 10€/άτομο, για αδέλφια ή φίλους

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.