Πάσχα στα "εργαστήρια" του Μουσείου Πειραμάτων Αγίου Δημητρίου

Οι πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν και θα φέρουν την χαρά της επιστήμης στους μικρούς μας φίλους με τα πασχαλινά εργαστήρια του Μουσείου Πειραμάτων.

Πάσχα

Από τις 10 έως τις 13 Απριλίου, σε έναν χώρο σύγχρονο, ασφαλή και πολύ οικείο για τα παιδιά, το Μουσείο Πειραμάτων (Θάλειας 3, 17343, Άγιος Δημήτριος) διοργανώνει εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Πάσχα

Εδώ τα παιδιά θα μάθουν, θα πειραματιστούν, θα δημιοργήσουν, θα ανακαλύψουν μέσα από ένα πασχαλινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Θα κάνουν πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας με αβγά και άλλα υλικά, θα παίξουν με πασχαλινά τάγκραμ και θα κάνουν όμορφες αναμνηστικές κατασκευές.

Το πρόγραμμα

10/4    Πασχαλινό Εργαστήριο #1
11/4    Πασχαλινό Εργαστήριο #2
12/4    Πασχαλινό Εργαστήριο #3
13/4    Πασχαλινό Εργαστήριο #4

Ώρες διεξαγωγής: 11 π.μ-12.30 μ.μ | Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο και 8€/άτομο, για αδέλφια ή φίλους | Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων ή ροφημάτων στους χώρους αναμονής | Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης στα 2109761030, 2107210105, καθημερινές 8.30 π.μ– 3 μ.μ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mouseiopeiramaton@gmail.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εικαστικά εργαστήρια και διαδρομές στο φετινό Summer Camp του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη εξερευνώντας παράλληλα τον Εθνικό Κήπο, το Καλλιμάρμαρο και το Ωδείο Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/05/2023

Θέατρο, μουσική και σινεμά στο 10ο summer camp για παιδιά και εφήβους από τις Μορφές Έκφρασης

Φέτος οι έφηβοι, μπορούν να επιλέξουν, εάν το επιθυμούν, να συμμετέχουν σε ειδικά τμήματα θεάτρου, μουσικής, κινηματογράφου.

To Summer School εφήβων "Κλακέτα, κάμερα, πάμε!" έρχεται στην Τεχνόπολη

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας "Καρπός" συστήνει στους εφήβους την τέχνη του κινηματογράφου.

"Το καμπαρέ των ζώων": Μουσική εκδήλωση για παιδιά από δύο ετών στο Children's Books and Μore

Τα παιδιά μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.

Το φετινό Summer Camp του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης εμπνέεται από τη φύση

Πέντε μέρες, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μέσα από μύθους, παιχνίδια, έργα τέχνης, χορό, μουσική και την επαφή με την ίδια τη φύση, τα παιδιά εμπνέονται και δημιουργούν τα δικά τους έργα.

To summer camp της Τεχνόπολης επιστρέφει

Τέσσερις εβδομάδες γεμάτες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, πρωτότυπα εργαστήρια, δημιουργικά παιχνίδια και άλλες απίθανες δράσεις περιμένουν τα παιδιά 6-11 ετών στο κέντρο της πόλης.