Η "Σούπερ Γκρανόλα" ξαναχτυπά στο "Φίλιον"

Η εκκεντρική συμμορία της «Σούπερ Γκρανόλας» ξαναχτυπάει, αυτή τη φορά live!

Super Γκρανολα

Οι εκδόσεις Ποταμός μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Δρακούλα, "Σούπερ Γκρανόλα", τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου (7.30 μ.μ) στο Φίλιον (Σκουφά 34, Κολωνάκι). Στην εκδήλωση φίλοι του βιβλίου θα διαβάσουν αποσπάσματα από τις περιπέτειες των τεσσάρων γιαγιάδων, ανάμεσά τους, special guest o ηθοποιός, τραγουδιστής και εικαστικός Άγγελος Παπαδημητρίου. Το βιβλίο κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα και έχει αγαπηθεί με πάθος από μικρούς και μεγάλους  για τους πολυσχιδείς χαρακτήρες του, το χιούμορ που το χαρακτηρίζει, τα ευαίσθητα κοινωνικά θέματα που αγγίζει αλλά και τον ευρηματικό τρόπο γραφής της Νάντιας Δρακούλα.

Για την υπόθεση

Μια εκκεντρική συμμορία ζει στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας. Τέσσερις ξεχωριστές γιαγιάδες με δροσιά Λυκαβηττού, ταπεραμέντο Κολωνακίου, εξαρχειώτικη καρδιά και τηνιακό αέρα, αποφασίζουν να πάνε κόντρα σε αυτούς που τις αδικούν στην καθημερινότητά τους. Οι γιαγιάδες φέρνουν τα πάνω κάτω, όταν ανακαλύπτουν μια μαγική συνταγή από την Κόστα Ρίκα που τις μεταμορφώνει σε υπερηρωίδες. Η Ελισσώ, η Πέρσα, η Αλκυόνη και η Ουρανία ανοίγουν πόλεμο με τους "κακούς" της πόλης με όπλο τους μια όχι και τόσο αθώα συνταγή δημητριακών…τη Σούπερ Γκρανόλα. Το έργο τους δεν θα περιοριστεί στις ατομικές τους υποθέσεις. Όταν συγκεντρώνεις τόση δύναμη στα χέρια σου, ξέρεις αλήθεια τι να την κάνεις;

Στην παρουσίαση θα διαβάσουν τους χαρακτήρες οι: Άγγελος Παπαδημητρίου (ηθοποιός, τραγουδιστής, εικαστικός), Κωνσταντίνα Μαυροπάνου (αρχιτέκτονας), Στέλλα Νάστου Βιανέλλη (ψυχολόγος), Μαίρη Βλάσση (συνταξιούχος επιχειρηματίας) ενώ θα σχολιάσουν οι: Νάντια Δρακούλα (συγγραφέας, ραδιοφωνική παραγωγός Best 92,6), Στέλλα Καραγεωργίου, (εικαστικός, καθηγήτρια καλλιτεχνικών, Pierce Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ροβινσώνας Κρούσος": Το ταξίδι του πιο διάσημου ναυαγού ολοκληρώνεται στο Μέγαρο

Μια συναρπαστική μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/03/2023

Τάσο Κώνστα, τι έχει να μας πει σήμερα ο Καραγκιόζης;

"Θέλει φαντασία για να πεις μια ιστορία" μας είπε ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας στη συζήτηση που κάναμε γύρω από τη διαχρονικότητα του Καραγκιόζη και τα όσα έχει να πει στον σημερινό ανήλικο θεατή.

Τα Σαββατοκύριακα δίνουμε ραντεβού στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Δείτε όλα τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που ετοιμάζει το μουσείο τον Απρίλιο.

Γνώρισε τη μαγεία του Πάσχα στο Replayce Love Easter Camp

Η εκπαίδευση Replayce θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να προσλάβουν την έννοια του Πάσχα βιωματικά, μέσω δημιουργικών και διασκεδαστικών δράσεων.

Τα παιδικά βιβλία των Εκδόσεων Μεταίχμιο που μόλις κυκλοφόρησαν

Βιβλιοπαιχνίδια, βιβλία συμπεριφοράς, βιβλία εικονογραφημένα και μια μικρή βιβλιοθήκη για ανήσυχα πνεύματα συνθέτουν τους νέους τίτλους για παιδιά που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Δύο δράσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγ.Ι.Ρέντη για μαθητές Δημοτικού που διοργανώνονται στοπ πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Γιορτάζουμε το Πάσχα χωρίς ατυχήματα

Συμβουλές για να αποφύγουμε τα ατυχήματα την περίοδο των πασχαλινών εορτών από το Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος.