Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα στο Βεάκειο Θέατρο

Μία διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους.

Τα «Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα»  για μια μοναδική παράσταση στο Βεάκειο

Οι αγαπημένοι μας μπλε ήρωες έρχονται με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού, σε μία παράσταση με μουσική, χορό και ταχυδακτυλουργικά. Μια μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που μας φέρνει ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού.

Μία, όχι και τόσο, ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό, όταν σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η Ψιψινέλ ετοιμάζουν ένα σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα "τα μικρά απαίσια Στρουμφάκια". Ποιος θα τους βοηθήσει και ποια είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα; Ραντεβού την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο Βέακειο Θέατρο και ώρα 8:30 μ.μ. για να το ανακαλύψουμε παρέα!

στρουμφάκια

στρουμφάκια

Ερμηνεύουν: Αναστασία Διατσίδου, Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάννα Καρρίκη, Δάφνη Κωνσταντίνου, Χρήστος Λοΐζος, Αναστασία Μερτζάνη, Μαρίνα Ντζιλοβιάν.

Τιμή εισιτηρίου: από 10€

Προπώληση εισιτηρίων μέσω https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/stroumfakia- και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.