Πασχαλινό Smile Bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μάς προσκαλεί και φέτος στο πασχαλινό «Smile Bazaar»

Πάσχα

Το φετινό πασχαλινό "Smile Bazaar" από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 21 Απριλίου με δωρεάν είσοδο στους χώρους του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος, πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Στο Bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (-80%) μία τεράστια συλλογή από μοναδικά επώνυμα ρούχα, υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, είδη σπιτιού και πασχαλινά είδη. Καθημερινά το bazaar θα λειτουργεί από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν το έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πατήστε εδώ για να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης προς τον χώρο του bazaar.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.