Τέσσερα νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος

Καινούργιες αφίξεις από την σειρά βιβλίων «ΝΙΑΡ ΝΟΥΑΡ» και «Παίζω Κρυφτό!».

Τέσσερα νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος

Οι τέσσερις ολόφρεσκιες κυκλοφορίες των εκδόσεων Ίκαρος, με τις πρωτότυπες εικονογραφήσεις και την ενδιαφέρουσα θεματολογία αναμένονται για την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου.

Στην ευφάνταστη σειρά βιβλίων «ΝΙΑΡ ΝΟΥΑΡ» της Ειρήνης Μητροπούλου, έρχονται να προστεθούν, λίγο πριν τις γιορτές, σε εικονογράφηση Πέτρου Χριστούλια δύο νέοι τίτλοι, «Ο υπεργατάσκοπος των δύο ηπείρων» και «Φαντάσματα στο Γάτερβιλ».

Τέσσερα νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος - εικόνα 1

Ο πρωταγωνιστής της πρώτης ιστορίας – γοητευτικός γατο-ντετέκτιβ Ματθαίος Γατιάδης λύνει μυστηριώδεις γρίφους, καθώς οι μικροί φίλοι από 9 ετών και άνω τον ακολουθούν σε ένα μακρινό ταξίδι μέχρι τη Σκωτία, γεμάτο μυστήριο και αποκαλύψεις. Θα καταφέρουν άραγε να λύσουν τους γρίφους;

Τέσσερα νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος - εικόνα 2

Στο δεύτερο μυστηριώδες ταξίδι του ντετέκτιβ Γατιάδη, τον ακολουθούν στη Σίκινο για να τον βοηθήσουν να ξεσκεπάσει εγκαίρως τον υπεργατάσκοπο των δύο ηπείρων.

Τέσσερα νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος - εικόνα 3

Με την παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Ingela P. Arrhenius, η δεύτερη παιδική σειρά βιβλίων που εμπλουτίζεται είναι το «Παίζω κρυφτό!», με την είσοδο των νέων βιβλίων για τα πολύ μικρά παιδιά ενός μέχρι τριών ετών, «Πού είναι το πυροσβεστικό;» και «Πού είναι η κυρία Γιατρός;»

Τέσσερα νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος - εικόνα 4

Κρυφτό στον κόσμο των οχημάτων, περιηγήσεις σε μαλακά μέρη και ένας καθρέφτης-έκπληξη τους περιμένει καθώς ξεφυλλίζουν παρέα με τους γονείς την κάθε σελίδα. Αντίστοιχα, με την συντροφιά της κας Γιατρού, καλούνται να παίξουν κρυφτό με τους ανθρώπους που φροντίζουν για την υγεία μας.

Λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, οι νέες αφίξεις των εκδόσεων Ίκαρος είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς αναγνώστες που θα ευχαριστηθούν την κάθε πολύχρωμη σελίδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.