Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει τα κούλουμα στο πάρκο του με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μουσική, νηστίσιμους μεζέδες και εργαστήριο κατασκευής χαρταετού!

Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει τα κούλουμα στο πάρκο του με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μουσική, νηστίσιμους μεζέδες και εργαστήριο κατασκευής χαρταετού!

Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ - εικόνα 1

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει για πρώτη φορά τις Απόκριες και ανοίγει τις πόρτες του για τους επισκέπτες – καρναβαλιστές.

Την Καθαρά Δευτέρα, οι χαρταετοί θα γεμίσουν χρώμα τις μαγευτικές του εγκαταστάσεις. Στα Νότια Μονοπάτια του μάλιστα, από τις 11π.μ. μέχρι τις 2μ.μ, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τον δικό τους χαρταετό υπό τις οδηγίες του διακοσμητή Ηλία Καραντωνίου. Το εργαστήρι θα έχει συνεχόμενη ροή και θα κατασκευάζονται είκοσι χαρταετοί ανά 30΄.

Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ - εικόνα 2

Πέρα από τους χαρταετούς, την διάθεσή μας ανεβάζουν και οι μελωδίες που θα γεμίσουν το πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παραδοσιακή μουσική από το εξαμελές μουσικό σχήμα του Μάνου Αχαλινωτόπουλου, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Ρία Ελληνίδου στο τραγούδι και τέσσερις σολίστες μουσικούς (κλαρίνο, βιολί, λαούτο και παραδοσιακά κρουστά) συνοδεύουν τους νηστίσιμους μεζέδες από τη 1μ.μ με τραγούδια της Αποκριάς, που στήνουν στο Ξέφωτο του Πάρκου ένα παραδοσιακό χορευτικό γλέντι με σκοπούς από όλη την Ελλάδα.


Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα, 2168091001

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πολύχρωμα πειράματα για μικρούς και μεγάλους επιστήμονες

Οι δραστηριότητες του Μουσείου Πειραμάτων περιλαμβάνουν από πολύχρωμα πειράματα και δεινόσαυρους, μέχρι αληθινά πειράματα Χημείας και κατανόηση των καιρικών φαινομένων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2022

"Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι" της Αμαξοστοιχίας Ρουφ

Ένα ταξίδι στο χρόνο, το παιχνίδι και τη γνώση μέσα από τους φανταστικούς κόσμους της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, των λαϊκών παραμυθιών και των εθίμων.

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.