Η ιστορία του «Βασιλιά των Λιονταριών» συνεχίζεται στον ΟΤΕ TV

Η σειρά «Η Φρουρά των Λιονταριών» κάνει πρεμιέρα στις 26/3 στο Disney Junior – μάθετε πώς θα δείτε το πρώτο επεισόδιο σε αποκλειστική προβολή.

Η ιστορία του «Βασιλιά των Λιονταριών» συνεχίζεται στον ΟΤΕ TV

Η Disney προσθέτει στο franchise του «Βασιλιά των Λιονταριών» την τηλεοπτική σειρά animation «Η Φρουρά των Λιονταριών», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 26/3 στο Disney Junior μέσω OTE TV. Αυτό το τηλεοπτικό σίκουελ της βραβευμένης με δύο Όσκαρ και Χρυσές Σφαίρες ταινίας παρακολουθεί την ιστορία του Kion, γιού του Simba, που προσπαθεί να συγκεντρώσει μία ομάδα έμπιστων ζώων ώστε να προστατέψει την περιοχή του – τα μικρά παιδιά έχουν να μάθουν πολλά για την αξία της θέλησης και της φιλίας, καθώς και για το αφρικανικό ζωικό βασίλειο.

Η ιστορία του «Βασιλιά των Λιονταριών» συνεχίζεται στον ΟΤΕ TV - εικόνα 1

Με αφορμή την επιστροφή νέων και παλιών ηρώων του ντισνεϊκού franchise, ο OTE TV, στο μπουκέτο του οποίου περιλαμβάνονται και τα τρία κανάλια της Disney (Disney Channel, Disney Junior, Disney XD), προσφέρει μέσω διαγωνισμού προσκλήσεις για την αποκλειστική του πρώτου διπλού επεισοδίου της σειράς το Σάββατο 19/3 στο Village Cinemas στο Μαρούσι. Το event της προβολής περιλαμβάνει παιχνίδια με τους πρωταγωνιστές της σειράς, face painting κ.ά. Μάθετε πώς μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις:



Η σειρά animation «Η Φρουρά των Λιονταριών» κάνει πρεμιέρα με το διπλό επεισόδιο «Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή» το Σάββατο 26/3 στις 10:00 στο Disney Junior μέσω OTE TV, ενώ από τη Δευτέρα 18/4 θα συνεχιστεί με εβδομαδιαία επεισόδια την ίδια ώρα. Το τραγούδι των τίτλων της σειράς ερμηνεύει ο Διονύσης Σχοινάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.