Εκατοντάδες παιδιά στην ουρά για μια υπογραφή!

Με αξιοσημείωτη υπομονή εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι περίμεναν χθες το απόγευμα στην ουρά για μια υπογραφή από τον συγγραφέα της παγκοσμίου best seller παιδικής σειράς βιβλίων «Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα» Τζεφ Κίνι.

Εκατοντάδες παιδιά στην ουρά για μια υπογραφή!

Με αξιοσημείωτη υπομονή εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι περίμεναν χθες το απόγευμα στην ουρά για μια υπογραφή από τον συγγραφέα της παγκοσμίου best seller παιδικής σειράς βιβλίων «Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα» Τζεφ Κίνι.

Εκατοντάδες παιδιά στην ουρά για μια υπογραφή! - εικόνα 1
Η ουρά των θαυμαστών του Κίνι που περίμεναν να υπογράψει τα βιβλία τους

Ο συγγραφέας του «Σπασίκλα», Τζεφ Κίνι, βρέθηκε χθες Τετάρτη 02/12 στην Αθήνα για μια μοναδική συνάντηση με τους μικρούς του φίλους στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός στην οδό Εμ. Μπενάκη 13. Η ουρά έφτανε ως την Πανεπιστημίου, οι γονείς είχαν πλημμυρίσει τα γύρω cafe, τα βιβλία έφευγαν σαν ζεστό ψωμί, ενώ τα παιδιά τα αυτοκόλλητα με τον αριθμό προτεραιότητας στο χέρι που ξεπερνούσαν το Νο 700 περίμεναν υπομονετικά με τα βιβλία ανά χείρας. Το party που διοργανώθηκε προς τιμήν του από τις Εκδόσεις Ψυχογιός του περιελάμβανε μουσική, καρικατουρίστες, σκετς με το Σπασίκλα και δώρα για τους μικρούς αναγνώστες που παρευρέθηκαν.

Εκατοντάδες παιδιά στην ουρά για μια υπογραφή! - εικόνα 2
O Τζεφ Κίνι

Η επίσκεψη του συγγραφέα έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του με αφορμή την έκδοση του 10ου βιβλίου της σειράς και η Αθήνα υπήρξε μια από τις 15 πόλεις που θα επισκεφθεί συνολικά. Ο Τζεφ Κίνι υπέγραψε τα βιβλία όλων των μικρών του φίλων, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υποσχέθηκε να επιστρέψει, καθώς δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας.

Ο Κίνι, που έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Time σαν ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, σε συνεργασία με τους εκδότες θα συναντήσει δημοσιογράφους και δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του σε κάθε χώρα, ενώ παράλληλα θα ανακαλύπτει τον τοπικό πολιτισμό. Στην περιοδεία του αυτή ο δημοφιλής συγγραφέας θα ακολουθείται από κινηματογραφικό συνεργείο για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί μέσα από μια δυναμική πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων. Οι φανατικοί αναγνώστες του Κίνι θα μπορούν να ενημερώνονται για το ταξίδι του στον κόσμο εδώ

Εκατοντάδες παιδιά στην ουρά για μια υπογραφή! - εικόνα 3
Οι μικροί και μεγάλοι θαυμαστές του Κίνι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Με την έκδοση του 10ου βιβλίου της σειράς του Σπασίκλα, τα αντίτυπα που θα έχουν τυπωθεί παγκοσμίως θα ξεπεράσουν συνολικά τα 164.000.000. Στην Ελλάδα, που αποτελεί μια από τις πρώτες χώρες στις οποίες μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε η σειρά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός για πρώτη φορά το 2008, υπάρχουν χιλιάδες φανατικοί θαυμαστές του Σπασίκλα ενώ κάθε νέο βιβλίο που κυκλοφορεί παραμένει για πολλές εβδομάδες στις λίστες με τα ευπώλητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.