Ένα παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής

Φέτος, στο Μέγαρο Μουσικής έστρωσαν πάγο, έβαλαν μουσική, έφτιαξαν το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης και προσκαλούν, μέχρι και τον Φεβρουάριο, μικρούς και μεγάλους να πατινάρουν!

Ένα παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής

Φέτος, στο Μέγαρο Μουσικής έστρωσαν πάγο, έβαλαν μουσική, έφτιαξαν το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης και προσκαλούν, μέχρι και τον Φεβρουάριο, μικρούς και μεγάλους να πατινάρουν!

Ένα παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής - εικόνα 1

Τη φετινή χρονιά, το Αίθριο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο θα λειτουργεί όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο cafe κοντά στο παγοδρόμιο, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα, χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί, ποτό και σνακ.

Αν γλιστράτε με τέχνη, χορεύετε με αξιώσεις ή πέφτετε με χάρη, μια πολική πίστα υψηλών προδιαγραφών σας περιμένει στο πιο hot spot της χειμωνιάτικης Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής!
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 4 μ.μ.-11 μ.μ., Σάβ., Κυρ. και αργίες 11 π.μ- 11μ.μ. Εισιτ.: € 10. Θα γίνονται και μαθήματα για αρχαρίους στην τιμή των € 10.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.