Από fine dining πλάι στη θάλασσα, μέχρι ταβέρνες σκαρφαλωμένες στα περήφανα βουνά, αυτά είναι τα τραπέζια που πρέπει να ξέρεις, για να απολαύσεις τη γεύση της δυτικής Κρήτης σε όλη της τη λεβεντιά
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΧαλαρή, ανοιχτόκαρδη και ξεκάθαρη σε γεύση και ύφος, η "Τύπου Ταβέρνα" με την ωραία μουσική και τη φιλική ατμόσφαιρα να έφερε ξανά στο γοητευτικό νεοκλασικό της οδού Ηρώνδα μια ταυτότητα που πραγματικά του ταιριάζει, απλώνοντας στο ήρεμο στενάκι αύρα παλιακού φτιαγμένου με υλικά του σήμερα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΧαλαρό, ανοιχτόκαρδο και ξεκάθαρο σε γεύση και ύφος, το νεοταβερνάκι με την ωραία μουσική και τη φιλική ατμόσφαιρα φαίνεται να έφερε ξανά στο γοητευτικό νεοκλασικό της οδού Ηρώνδα (μετά από πολλαπλές αλλαγές χρήσης) μια ταυτότητα που πραγματικά του ταιριάζει.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΤο ιταλικό του Παγκρατίου έχει την αγαπησιάρικη αύρα φινιρισμένου μαγαζιού της γειτονιάς, τόσο στις πολλαπλές σάλες του όσο και στο προσεγμένο μενού του, αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή στις τεχνικές του για να μην αδικεί τις ενδιαφέρουσες ιδέες των πιάτων του.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΟι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΤο κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Ευρώπης, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΛίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΠοιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΤο ιαπωνικό της πλατείας Δεξαμενής αλλάζει πόστο για το καλοκαίρι και διατηρώντας ανέπαφη την ποιοτική (ωμοφαγική και μη) πρότασή του, σκαρφαλώνει πιο ψηλά στον Λυκαβηττό, για να απλώσει τα τραπέζια του σε δροσερή ταράτσα, με τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΦέρνει μυκονιάτικο αέρα στο νησί, με κοφτερή αισθητική και σέρβις αιχμής σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της δυτικής πλευράς, ενώ στην κουζίνα ξεχωρίζει μια βραβευμένη υπογραφή.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΤο πιο upscale beach bar της Πάρου φέρνει μυκονιάτικο αέρα στο νησί, με κοφτερή αισθητική και σέρβις αιχμής σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της δυτικής πλευράς, ενώ στην κουζίνα, που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και εκτελεί ο νεαρός Σπύρος Δήμητσας, η ελληνική beachside γεύση αποκτά μοντέρνα έκφραση, αναδεικνύοντας την εκλεκτή τοπική και ευρύτερα ελληνική πρώτη ύλη.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς