Titania Hotel

Check in στην Ιστορία

Από τα ξενοδοχεία-σημεία αναφοράς της αθηναϊκής φιλοξενίας, στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου, το «Titania» ανανεώνεται διαρκώς για να προσφέρει την πιο ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες του. Ήδη από το lobby του η αύρα μεγαλοπρέπειας σε τυλίγει και σε ακολουθεί μέχρι τα πολύ κομψά δωμάτια και τις σουίτες, που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες παροχές, σε απόσταση περιπάτου από τη ζωή της πόλης.

Ένα ολόκληρο κεφάλαιο από μόνο του, και αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων, είναι ασφαλώς το εστια­τόριο «Olive Garden» στην κορυφή του. Οι δημιουργικές ελληνικές γεύσεις του πολύ ταλαντούχου σεφ Χρήστου Τζιλήρα, που αναδεικνύουν με ευφάνταστο τρόπο τις εκλεκτές πρώτες ύλες από πολλές περιοχές της Ελλάδας, συναντούν το ασυναγώνιστο πανόραμα προς κάθε πλευρά του αθηναϊκού ορίζοντα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι με δυνατό «γαλανόλευκο» χρώμα. 


Tip: Ένα κι ένα είναι τα signature cocktails του «Olive Garden», όπως η γοητευτική ελληνική εκδοχή του Mojito, με τσίπουρο, βασιλικό, μαστίχα και άρωμα από φιστίκι Αιγίνης.

Ο χάρτης

Titania Hotel

Αθήνα - Κέντρο

Πανεπιστημίου 52

Τηλ. 210/3326000, 2103226221

Site: https://www.titania.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/titaniahotelathens


Χώροι