King George

Η μοντέρνα όψη της πολυτέλειας

Το ιστορικό ξενοδοχείο «King George, A Luxury Collection Hotel» με την εντυπωσιακή νεοκλασική πρόσοψη δεσπόζει στην Πλατεία Συντάγματος και προσφέρει πολυτελή διαμονή, με άποψη και προσωπικό χαρακτήρα, στην καρδιά της πόλης. Το πολύ ιδιαίτερο ντιζάιν, που δένει πολύ αρμονικά το διαχρονικό με το σύγχρονο, βρίσκει την πλήρη έκφρασή του στα πολύ κομψά δωμάτια και τις σουίτες, αλλά και στο γαστρονομικό εστιατόριο «Tudor Hall» στην κορυφή του ξενοδοχείου.

Η περίτεχνη σάλα με την αύρα grand restaurant και η βεράντα με το ασυναγώνιστο κάδρο της Ακρόπολης γίνονται το ιδανικό σκηνικό για την υψηλών προδιαγραφών ελληνική κουζίνα που προτείνουν ο executive chef Αστέριος Κουστούδης και ο chef de cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς. Οι δύο ταλαντούχοι σεφ, που οδηγούν το εστιατόριο σε συνεχείς διακρίσεις με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, παρουσιάζουν τη μοντέρνα όψη της παράδοσης σε πολύ ξεχωριστά πιάτα και χαρίζουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις και στα αρώματα της χώρας μας.


Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά επιδόρπια του «Tudor Hall», τα οποία υπογράφει ο βραβευμένος chef patissier Arnaud Larher.

Ο χάρτης

King George

Αθήνα - Κέντρο

Βασ. Γεωργίου Α΄ 3

Τηλ. 210/3222210

Site: http://www.kinggeorgeathens.com/gr

Facebook: https://www.facebook.com/kinggeorgeathens


Χώροι