Grande Bretagne

Η επιτομή της φιλοξενίας

Αν υπάρχει ένα αθηναϊκό ξενοδοχείο που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του κλασικού, αυτό είναι το «Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία». Στην άκρη της πιο κεντρικής πλατείας της πόλης, το πλέον εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και φινέτσα στον υπερθετικό βαθμό, αποτελώντας πραγματικό place to be για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες εξίσου.

Το «Winter Garden City Lounge» μας καλωσορίζει κάθε στιγμή της ημέρας για μιαν ανάπαυλα από την καθημερινότητα σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ένα απογευματινό τσάι-εμπειρία με ζωντανή μουσική αλλά και για το κλασάτο, πολύ ξεχωριστό brunch experience Weekends at Winter Garden κάθε σαββατοκύριακο, που παίζει χωρίς αντίπαλο σε ολόκληρη την πόλη. Δίπλα του το «Alexander’s Bar», μας μυεί στην τέχνη του fine drinking με εξαιρετικά κοκτέιλ και premium spirits σε ατμόσφαιρα που μας ταξιδεύει σε πολυτελή βρετανική λέσχη. Ανεβαίνοντας στα ψηλά του ξενοδοχείου, το βραβευμένο εστιατόριο «GB Roof Garden» είναι η ιδανική επιλογή για ένα γαστρονομικό δείπνο-πραγματική απόλαυση με την υπογραφή του executive chef Αστέριου Κουστούδη και του chef de cuisine Δημήτρη Μπούτσαλη. 


Tip: Το πολυβραβευμένο GB Spa αποτελεί μιαν όαση ευεξίας στην καρδιά της πόλης με μια πληθώρα από εξειδικευμένες θεραπείες περιποίησης και χαλάρωσης.

Ο χάρτης

Grande Bretagne

Αθήνα - Κέντρο

Βασ. Γεωργίου Α΄

Τηλ. 210/3330000

Site: http://www.grandebretagne.gr

Facebook: https://www.facebook.com/hotelgrandebretagne


Χώροι